fbpx

20 de bărbaţi care ne arată ce înseamnă să ai noroc în dragoste

3 min


Când vine vorba de dragoste, aproape oricine dintre noi este un fel de expert, care îşi poate da cu părerea în ceea ce priveşte compatibilitatea celor implicaţi într-o relaţie.

Nu de puţine ori apar discuţii privind greşelile pe care le-au făcut unul sau celălalt alegându-şi perechea, însă acest lucru nu ar trebui să afecteze relaţia, dacă, într-adevăr aceasta se bazează pe sentimente sincere.

De altfel, nici nu ar trebui să existe astfel de discuţii, dar nu putem face mare lucru în privinţa asta, căci suntem oameni şi ne place să vorbim despre chestiile banale pe care le fac alţi oameni, deşi acest lucru nu ne afectează vieţile în niciun fel.

Totuşi, sunt chestii care, deşi unii le consideră normale, ne fac să căscăm bine ochii până începem să le pricepem cât de cât. Pentru că omul este reticent la ceea ce nu înţelege.

Aşadar, galeria foto de mai jos poate fi privită ca o încercare de a înţelege că dragostea poate funcţiona indiferent de vârstă, mai mult decât un mod de a ne mira cum de au ajuns asemenea femei să fie în compania unor bărbaţi care par să nu se ridice la nivelul lor.

Dragostea nu are limite! 🙂


Continuarea pe pagina următoare


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
2
Furios
Trist Trist
2
Trist
Drăguţ Drăguţ
4
Drăguţ
La naiba La naiba
3
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
1
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
5
Îmi place
LoL LoL
16
LoL
Cool Cool
5
Cool
WTF WTF
15
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *