Viaţa unei persoane publice este destul de dificilă. Femeile trebuie să arate mereu impecabil, iar pentru a se menţine în formă se văd nevoite să apeleze la felurite metode care mai de care mai ciudate. Unele dintre dietele folosite de staruri sunt dubioase rău!

Lady Gaga – Cântăreaţa a scris o carte despre dieta ei minune cu… whiskey. Regimul ei se bazează pe whiskey şi sală. Cu puţin curaj, probabil se poate!

Beyonce – Diva apelează la un regim draconic atunci când vrea să slăbească rapid. Înfometare. Apă cu lămâie şi-atât. Nu este deloc recomandabil.

Jennifer Lopez –  Atunci când e la dietă, cântăreaţa miroase ulei de grapefruit. Se pare că aroma o ajută mai mult decât ne-am putea aştepta…

Madonna – Bucătarul personal al divei a creat un regim bogat în fibre şi… bacterii. Se pare că acestea ajută la digestie.

Jennifer Aniston – Are un regim bazat doar pe mâncare pentru copii. Chiar dacă suntem toată viaţa copii într-un fel sau altul, tot nu mă convinge metoda starletei.

Christina Aguilera –  Adoptă o dietă care îi impune să mănânce mâncare de o singură culoare pe zi. Azi mâncare albă, mâine roşie şi tot aşa. Ştie ea ceva. Nu iese fum fără foc.

Gwyneth Paltrow – Mănâncă o singură dată pe zi şi atunci doar mâncare vegetariană.

Megan Fox – Actriţa bea cidru de mere cu oţet. Ea spune că ajută metabolismul. Cât de mult ştie ce spune, nu ştie prea multă lume.

Publicitate

Tina Turner – Înainte de fiecare spectacol face sport şi mănâncă gheaţă pisată, pentru a pierde în greutate.

• CITEŞTE ŞI:  Cel mai amuzant banc din lume

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele