fbpx

Trebuie să vezi cum arată cea mai scumpă rulotă din lume

3 min


Câţi dintre noi nu visăm ca în momentul retragerii din activitate, bineînţeles, dacă mai ajungem să ne bucurăm de liniştea pensiei, să ne cumpărăm o rulotă şi să pornim la drum, pentru a vizita tot ce ne interesează şi să ajungem în locuri în care nu am avut posibilitatea să mergem cât timp am fost dedicaţi serviciului? 

Păstrând gândul optimist, mai rămâne să dispunem de banii necesari pentru achiziţionarea unei rulote confortabile, care să contribuie la calitatea călătoriilor. Ce rost are să pleci la drum cu o rulotă care te poate lăsa cu ochii la stele oricând?

Cum arată cea mai scumpă rulotă din lume

Un producător austriac de rulote a reuşit să vândă cel mai scump produs al său cu trei milioane de dolari unui cumpărător din Dubai. Rulota beneficiază de şemineu şi încălzire în pardoseală, pentru că nimănui nu-i plac picioarele reci.

Dubai este recunoscut ca fiind un oraş al extravaganţelor şi al maşinilor scumpe. Nu este de mirare că în acest oraş s-a vândut cea mai scumpă rulotă din lume.

Se numeşte EleMMent Palazzo şi este produsă de compania austriacă Marchi Mobile, care s-a ocupat şi cu personalizarea ei în detaliu.

Preţul pe care l-a plătit clientul din Dubai a fost unul impresionant, de aproape 3 milioane de euro. Omul a fost încântat de faptul că rulota este extrem de încăpătoare şi placată cu aur.

EleMMent Palazzo propune confortul unei case de lux, împachetat într-un design futurist, complet diferit de cel al unei rulote obişnuite. Dincolo de uşă se ascund mai multe camere, printre care şi un cocktail lounge, o terasă pe acoperiş, un dormitor mare şi chiar un şemineu.

Printre dotările extravagante se numără sistemul audio de înaltă fidelitate, sistemul de climatizare controlată şi chiar încălzirea în pardoseală.

Despre propulsie nu se ştiu prea multe, însă austriecii au găsit un motor pe benzină care poate garanta o viteză maximă de 150 de km/h, ceea ce înseamnă destul de mult pentru un vehicul cu un asemenea gabarit.

Cu toate acestea, putem bănui că sub capotă se află un motor puternic, căci oricât de mare ar fi entuziasmul şi oricât de frumos visăm, o astfel de rulotă are nevoie de forţă reală.

Revenind la normal, preţul unei rulote obişnuite, care oferă un confort mediu, este între 5.000-7.000€.


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
5
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
1
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.