După cum bine ştim, animalele sălbatice care au probleme de sănătate şi ajung în captivitate pentru a fi tratate, atunci când îşi revin, sunt eliberate în mediul lor natural.

Acest lucru se întâmplă destul de des, iar procesul de reintegrare în sălbăticie începe printr-o banală eliberare în mijlocul pădurii. Asta se face oarecum simplu, animalul fiind transportat cu tot cu cuşcă cu o camionetă, iar apoi şoferul, care este de obicei o persoană cu experienţă, îl eliberează.

Dar uneori apar şi ceva probleme. Se întâmplă ca ursul să aibă gânduri de răzbunare, crezând că a fost ţinut captiv şi caută să se răzbune.

În situaţia de mai jos, ursul s-a gândit să-l atace tocmai pe cel care l-a eliberat din cuşcă şi chiar a reuşit să-l dea jos pe om.

Din fericire, îngrijitorul a scăpat cu viaţă, având câteva răni şi o sperietură teribilă. Norocul său a fost că ursul nu era în cea mai bună formă fizică, fiind tranchilizat anterior transportului.

Iată cum a decurs povestea

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  15 adolescenţi despre care nu vei crede că există în realitate (VIDEO)

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele