Auzind despre un savant care şi-a injectat o bacterie veche de câteva milioane de ani pentru găsirea vieţii veşnice, ne gândim că trebuie numaidecât să fie scenariul unui film SF.

Doar că întâmplarea chiar a avut loc în realitate, iar protagonistul consideră că aceste organisme antice pot contribui la găsirea unui leac pentru nemurire.

Cercetătorii ruşi de la Universitatea de Stat din Moscova au descoperit o bacterie care a supravieţuit 3,5 milioane de ani în permafrostul din Siberia. Bacteria, consideră ei, ar putea fi cheia longevităţii oamenilor.

Savanţii au secvenţiat ADN-ul acestei bacterii imune, numită Bacillus F.[detalii] A fost testată pe şoareci, celule sangvine umane şi musculiţe de oţet şi cereale, unde au fost obţinute rezultate pozitive.

Anatoli Brouchkov

Anatoli Brouchkov este decanul Departamentului de Geocryologie, o ştiinţă care se ocupă cu studiul regiunilor glaciare, periglaciare şi permafrosturilor.

Savantul şi-a injectat o bacterie veche de 3,5 milioane de ani

Dornic să afle secretul nemuririi, savantul rus a decis să-şi injecteze în organism bacteria.[sursa] Evident, nu a avut nicio aprobare şi nu a făcut acest lucru în cadrul unui experiment ştiinţific organizat. Cercetătorul rus a fost convins că s-a aflat în afara oricărui pericol deoarece bacteria se găseşte de fapt în apa din regiune. Oamenii din zona respectivă consumă apa de ani de zile.

„Ei chiar par să trăiască mai mult decât alte populaţii. De aceea cred că nu este niciun pericol pentru mine.”, a declarat Anatoli Brouchkov.

Deşi acesta nu este tocmai un experiment ştiinţific adecvat, Anatoli Brouchkov a afirmat că bacteria pare să fi avut un efect benefic asupra lui.

• CITEŞTE ŞI:  Primul Război Mondial a lăsat mii de copii orfani în România

„Am început să lucrez mai mult şi nu am făcut nici gripă în ultimii doi ani. După experimentele de succes pe şoareci, m-am gândit că ar fi interesant să încerc cultura bacteriană inactivă.”, a mai afirmat omul de ştiinţă.

„Trebuie să lucrăm cu aceste bacterii care previn îmbătrânirea. Cred că această ştiinţă ar trebui să se dezvolte. Ce ţine acest mecanism în viaţă şi cum îl putem folosi pentru propriile noastre avantaje?”, se întreabă Anatoli Brouchkov.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

8 Comentarii

 1. Ce aș putea eu să vă spun .
  Cunosc un Tratament Naturist pe bază de Rostopască cu care am tratat gripe severe în doar 20 minute , deci foarte posibil și Covid19 , de fapt , Orice Tip de Infecție Virusologică , Oricât de Grave , la Orice Vârstă .
  Am mai tratat gripă gravă cu Vitamina C 1000 mg pudră în 5 ore , important este Graficul de Administrare .
  Tot datorită Geaficului de Administrare am reușit să vindec nervii puternic atacați , distruși .
  Cu același preparat am tratat Infecții Dentare Grave în 2-7 minute .
  Tot cu același preparat combinat alternativ cu o cremă anti varice am reușit să tratez Varice Dureros Foarte Umflat , Ereditar , la vârsta de 50 ani , în tot corpul , în doar 7 zile , pentru totdeauna , ca nou-nouț , renăscut .
  Se mai pot trata cangrene , cancere , boli ereditare .
  Sunt din Timișoara iar numărul meu de telefon este 0725/422-927 , la orice oră din zi sau din noapte .

 2. Rostopasca am dă-mi rețeta preparării sau trebuie sa cumpăr de la tine produsul? Dacă ești atât de sigur de rezultate ofero la toată lumea și fa. brevet la osm

 3. Miere de albine, ghimbir, păstârnac, usturoi, miez de nuca, lămâie, in cantități egale garnisite cu ulei de măsline, ardei iute , recomandat pentru covid, gripa …etc
  Mi-au salvat viața în noiembrie 2020 !!!

 4. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele