A umblat zilele trecute pe net o poză cu un pachet de ţigări pe care un bărbat a făcut-o publică pentru că scrie în locul mesajelor clasice de genul „fumatul ucide”, textul următor, scris de iubita sa: „Iubitule, dacă fumezi mult azi, rămânem fără tutun pentru diseară”. 

În primul rând, ar trebui să fumeze „tot”, nu „mult”, pentru a rămâne fără tutun pentru diseară, în al doilea rând, de ce e aşa stresată?, putea să îi spună omului să fumeze cât vrea, dar să nu arunce mucurile de ţigară, că se găseşte şi acolo tutun! 🙂 Dar pentru că e bărbat şi pentru că nu-i pasă, sigur nu ar fi aruncat mucurile şi scrumiera ar fi fost plină „diseară”, astfel că, mesajul în sine este total inutil!

Vezi articolul original şi imaginea aici »»»

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  10 oameni inventivi, care îşi rezolvă problemele într-un mod neobişnuit

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

2 Comentarii

  1. La fel de inutil ca si comentariul tau referitor la poza în sine…stau si ma intreb de unde ai atâta timp la dispozitie, că mereu postezi câte ceva. Măcar de postai ceva în folosul comunității, nu numai nulități…

  2. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele