Cu toţii suntem făcuţi din aceeaşi materie. Totuşi, nu suntem toţi egali.

Unii oameni sunt născuţi lideri, influenţând destinul semenilor, alţii se nasc în mediocritate, trecând prin viaţă fără a fi remarcaţi. Dar pentru unii viaţa va fi o luptă continuă ce oferă ZERO oportunităţi. Aşadar, cum ar putea nimic… să ajungă ceva?

Povestea de mai jos îl prezintă pe Zero, născut într-o lume în care eşti judecat după numărul pe care îl deţii, plină de ură şi prejudicii. Zero simţea că era tratat ca un număr mai mare, dar ceilalţi copii doreau să-i amintească că zero este zero, indiferent cum priveşti lucrurile. Pe măsură ce Zero devenea un adult, urma o cărare tot mai singuratică. În ciuda deficitului său numeric, Zero simţea că are ceva de oferit.

Totul se schimbă însă când Zero îşi găseşte jumătatea, moment în care o întreagă viaţă de singurătate a apus în trecut. Deşi loviţi din nou de prejudicii, aceştia au reuşit să-şi schimbe soarta când soţia sa îi dăruieşte cel mai preţios cadou.

În final, Zero ştia că pentru un nimic… a creat ceva cu adevarat magnific: Începutul

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Eliminarea drogurilor din organism | Cât timp rămân drogurile în organism

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele