Douglas „FaZe Censor” Martin, un jucător profesionist de Call of Duty, a anunţat de curând că a încheiat relaţia de dragoste cu Yanet Garcia.

FaZe Censor este cunoscut printre gameri, iar dacă nu eşti vreun pasionat, cu siguranţă nu ai auzit de el. Însă situaţia se schimbă când vine vorba de iubita lui, Yanet Garcia. Mă rog, fosta iubită.

Dacă nu o ştii după nume, cu siguranţă ai văzut-o pe Yanet Garcia în vreo poză pe reţelele de socializare.

Aceasta este cea mai cunoscută prezentatoare meteo din lume.

Yanet Garcia a devenit faimoasă în toată lumea pentru formele sale care se apropie de perfecţiune.

Atât gamerul Douglas Martin, cât și fosta sa iubită, Yanet Garcia, sunt celebrităţi pe reţelele de socializare online. Garcia, din Mexic, are 6,5 milioane de fani pe Instagram, iar americanul Martin este urmărit de 2,5 milioane de utilizatori de YouTube, potrivit New York Post.

Motivul despărțirii a fost  surprinzător pentru mulți. Se pare că nici frumusețea, și nici iubirea pe care i-o purta nu au fost suficient de puternice pentru a renunţa la pasiunea lui, jocurile pe computer.

De la sine înțeles, cariera lui constă în asta, este cel mai apreciat gamer din lume. Totuşi, mulți bărbați s-au arătat bulversați de decizia luată:  “Trebuie să fii nebun să faci aşa ceva!”, a scris un urmăritor al gamerului pe YouTube.

Frumoasa prezentatoare s-a arătat extrem de afectată

Aceasta a postat pe Twitter că „nu trebuie să accepţi sfaturi de viaţă de la oameni care nu au făcut nimic bun cu viaţa lor.”

https://twitter.com/IamYanetGarcia/status/1021499080806162434

• CITEŞTE ŞI:  Pare un cuplu fericit, dar ceva e în neregulă. Femeia asta are 50 de ani!

“Sunt doar 24 de ore într-o zi, iar eu nu am timp să fac tot ce vreau sau am nevoie. În acest moment al vieții mele, nu am timp pentru o iubită. Trebuie să mă concentrez mai mult pe carieră. Sunt concentrat pe jocuri, nu îi pot oferi atenția pe care și-o dorește și știu că pentru cel puțin încă un an, situația va rămâne aceeași, așa că a fost mai bine să ne despărțim”, a declarat Martin pe contul său de YouTube.

Publicitate
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele