Din lipsă de spaţiu, românii recurg uneori la soluţii cel puţin dubioase. Un bărbat din Bacău a atașat o autoutilitară (sau cel puţin o parte din ea) la apartamentul de la parterul blocului în care locuiește.

Când vine vorba de găsit spațiu în plus la bloc, inventivitatea depășește orice limite. Un bărbat din municipiul Bacău a lipit partea din spate a unei dube la apartamentul său.

Publicitate

Iniţiativa proprietarului a stârnit pe alocuri zâmbete, dar şi multe semne de întrebare: dacă restul maşinii continuă la interior, dacă există o ieşire de urgenţă prin uşile dubei şi dacă iniţiatorul acestui proiect are autorizaţie pentru extensia respectivă.

Ultima întrebare l-a speriat pe locatar, așa că a renovat din nou apartamentul și a scos bucata de maşină pe care o ataşase de bloc, scrie presa locală.

Acum, pe bloc se mai poate observa doar forma autoutilitarei. Conform site-ului local de știri Desteptarea, proprietarul nu a fost găsit ca să explice de ce a făcut această „modernizare”.

Publicitate

Se pare că oamenii nu ştiu că, de exemplu în Tokyo, oamenii locuiesc în spaţii mult mai mici decât cele mai mici apartamente de la noi.

Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele