Religia este un subiect extrem de sensibil.

Este bine de ştiut că în cazul în care nu eşti un fanatic religios, ar fi mai bine să-ţi vezi de treabă decât să intri într-o discuţie contradictorie cu un astfel de individ.

Pe lângă cele 3 mari religii monoteiste – creştinism, iudaism şi islamism, s-au dezvoltat mii de secte, fiecare susţinând că reprezintă calea cea dreaptă.

De cele mai multe ori, sectele respective sunt penibile, însă papagalii care le conduc reuşesc cumva să prostească mulţimea, iar oamenii, credincioşi cum sunt, nu se mai uită la bani când vine vorba despre biserica lor.

Un pastor foloseşte puterea Sfântului Duh

Cel puţin, asta susţine el.

pastor foloseşte puterea Sfântului Duh

Avem şi noi destule exemple, însă hai să vorbim despre pastorul Chris Oyakhilome, fondatorul Ambasadei lui Hristos, un alt tip care susţine că este omul lui Dumnezeu.

Pastorul Chris este recunoscut în toată lumea pentru puterile sale miraculoase.

Acesta a redat vederea unui orb, s-a luptat singur cu teroriştii de la ISIS, doborându-i prin puterea Sfântului Duh.

Dacă vrea, pastorul poate vindeca pe oricine, de orice boală, numai că trebuie să meargă la o adunare de-a lui.

Nu.

Pastorul Chris Oyakhilome nu a făcut nimic din ce am zis mai sus.

Publicitate

Singurul lucru pe care îl poate face este să adune o gaşcă de idioţi şi să-i facă să se tăvălească pe jos, prefăcându-se că îi împinge cu puterea Sfântului Duh.

Mai mult, pastorul Chris a fost părăsit de curând de nevastă-sa, care l-a acuzat că umblă cu mai multe dintre ciudatele care se tăvălesc pe jos la adunările sale.

• CITEŞTE ŞI:  Elon Musk spune că "ar ști dacă ar exista extratereștri", dezvăluind numărul șocant de sateliți pe care îi are

Adică na, mi-e oarecum greu să cred că un tip părăsit de nevastă pe motiv de adulter, poate să împingă sute de oameni, aruncând cu Sfântul Duh spre ei.

Cu toate acestea, este de menţionat faptul că pastorul Chris a reuşit să facă peste 50 de milioane de dolari de pe urma enoriaşilor săi.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

6 Comentarii

  1. Ești un mare creti de vorbești de oameni lui Dumnezeu în felul asta, la cunoscut pe pastor Chris personal asa ca lasă comentariile false și ocupate cu altceva, iar minciuna cu soția lui ca la acuzat este cu totul fals oameni ăștia chiar îl iubesc pe Dumnezeu și muncește cu adevărat în via lui. Asa ca omule care te ocupi cu postări de astea proaste și false, mai bine deschideți inima ca sa vezi dragostea lui Dumnezeu cu adevărat.

  2. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele