Nu prea auzi oameni care, atunci când îşi dau cu părerea despre maşini ca şi cum şi-ar permite orice autoturism de pe lumea asta, să discute prea mult despre Dacia sau cât de mult şi-ar dori o astfel de maşină.

Cu toate acestea, există unii care cred în singura maşină românească ce mai există pe piaţă şi chiar îşi dedică timp pentru a se gândi cum ar putea arăta Dacia dacă cuiva chiar i-ar păsa.

Puiu Nicolae este un exemplu din această categorie. În calitate de grafician care stăpânește tehnicile 3D, și-a imaginat cum ar arăta atât un concept Dacia Logan de lux, cât și unul Sport, după cunoscutul model 1300.

Botezată simplu Dacia Logan Lux, versiunea premium a mașinii e inspirată de la alte modele, cum ar fi Audi S7 Sportback, dar asta nu anulează efectul estetic.

Sunt slabe șanse să vedem aceste automobile pe străzi, cel puțin în viitorul apropiat, dar ne plac și poate, dacă le-am avea pe piață, am privi cu ceva mai multă încredere brandul din Mioveni.

Vezi mai jos cum ar putea arăta Dacia!

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Ce înseamnă când iese fum alb pe ţeava de eşapament

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele