Dacă nu ai văzut sau auzit vreo chestie extrem de bizară de mult timp, pregăteşte-te să rămâi cu gura căscată. Azi vom discuta despre femeia dragon!

Eva Tiamat Medusa, din Bruni, Texas, a cheluit o avere pe proceduri medicale pentru a-și împlini visul din copilărie: să arate precum un dragon. [DailyMail]

Femeia de 56 de ani susține că este “cea mai modificată persoană transsexuală din lume”.

S-a transformat în femeie şi apoi în dragon

Eva s-a născut băiat și a devenit femeie după o operație de schimbare de sex.

Eva a fost vicepreședintele unei bănci din SUA acum câțiva ani, dar a renunțat la tot pentru a-și împlini visul.

După ce a fost diagnosticată cu HIV, ea hotărât să nu moară ca om și să facă ce își dorea când era copil: să se transforme într-un dragon.

femeia dragon

Astfel femeia a început să se transforme, făcându-și până în prezent operații care au costat 60.000 de dolari.

Şi-a shimbat nasul, urechile i-au fost îndepărtate, iar albul ochilor a fost colorat verde.

De asemenea, și-a pus opt coarne pe frunte, și-a bifurcat limba și și-a tatuat toată fața.

Acum Eva, care nu se mai identifică ca fiiță umană, ci ca reptilă, este cunoscută sub numele de Dragon Lady (Femeia Dragon).

Publicitate

femeia dragon
Femeia Dragon, după transformare

”Pentru mine, transformarea mea este cea mai mare călătorie a vieții mele. Există motive profunde și sensuri profunde despre transformarea mea și de ce o fac. Nu am vrut să mor în această lume arătând ca un om. Am decis că a venit vremea unei schimbări în viața mea, așa că am vrut să arăt ca ceva care nu era uman”, a povestit ea.

• CITEŞTE ŞI:  Teorema lui Pitagora, găsită pe o tăbliţă babiloniană, scrisă cu peste 1.000 de ani înaintea celebrului matematician

Dragon Lady a mărturisit că dorința ei cea mai mare este să-și continue modificarea corpului ei până când metamorfoza ei este completă.

Vizionează un material video despre Femeia Dragon

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele