La sfârşitul anului trecut, Curtea Supremă din India a luat o decizie dubioasă pentru unii, foarte tare pentru alţii. A interzis comercializarea alcoolului până la o distanţă de 500 de metri de şosea.

Gândintă pentru a reduce consumul de alcool la volan, legea a fost criticată de mai mulţi proprietari de hoteluri, restaurante şi baruri, care s-au văzut doar cu două opţiuni: de a se muta sau de a pierde bani, relatează Times of India.

Totuşi, proprietarul barului Aiswarya, aflat la 150 de metri de o stradă, s-au gândit la o altă soluţie.

A construit un labirint în jurul barului

Cu câteva zile înainte ca legea să intre în vigoare, proprietarul au început să construiască un labirint în jurul barului.

A ridicat pereţi din beton, care conduc până la intrarea în clădire.

La final, distanţa între bar şi şosea s-a mărit de aproape patru ori.

Conform managerului localului, acum, distanţa de la stradă până la intrare este de 520 de metri, îndeplinind astfel cerinţele impuse de noua legislaţie.

Un alt proprietar de bar care se gândeşte să adopte o strategie asemănătoare a declarat că „de fapt, o mică plimbare după un pahar o să prindă bine la sănătate”, citat de Times of India.

Conform jurnaliştilor, metoda adoptată de Aiswarya a fost acceptată de către autorităţi, iar barul poate funcţiona în continuare.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  De ce se holbează bărbaţii la sânii femeilor (VIDEO)

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele