Acasă Divertisment Un bar din India a construit un labirint în jurul său, iar...

Un bar din India a construit un labirint în jurul său, iar motivul te va lăsa mască

962
0

La sfârşitul anului trecut, Curtea Supremă din India a luat o decizie dubioasă pentru unii, foarte tare pentru alţii, interzicând comercializarea alcoolului până la o distanţă de 500 de metri de şosea.

Gândintă pentru a reduce consumul de alcool la volan, legea a fost criticată de mai mulţi proprietari de hoteluri, restaurante şi baruri, care s-au văzut doar cu două opţiuni: de a se muta sau de a pierde bani, relatează Times of India.

Totuşi, angajaţii barului Aiswarya, aflat la 150 de metri de o stradă, s-au gândit la o altă soluţie.

Cu câteva zile înainte ca legea să intre în vigoare, aceştia au început să construiască un labirint cu pereţi din beton care să conducă până la intrarea în clădire. La final, distanţa între bar şi şosea s-a mărit de aproape patru ori.

Conform managerului localului, acum, distanţa de la stradă până la intrare este de 520 de metri, îndeplinind astfel cerinţele impuse de noua legislaţie.

Un alt proprietar de bar care se gândeşte să adopte o strategie asemănătoare a declarat că „de fapt, o mică plimbare după un pahar o să prindă bine la sănătate”, citat de Times of India.

Conform jurnaliştilor, metoda adoptată de Aiswarya a fost acceptată de către autorităţi, iar barul poate funcţiona în continuare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here