Un incident sângeros s-a petrecut vineri seara la Spitalul de Urgență din Piatră Neamț. Directoarea de la secţia de îngrijiri medicale a fost ucisă de propriul soţ.

Anca Daniela Patriche, directoare de îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, a fost ucisă de propriul soţ în interiorul unităţii medicale în cursul zilei de vineri, 10 ianuarie.[Stirile ProTV]

Anca Daniela Patriche, directorul de îngrijiri medicale al Spitalului de Urgenţă Piatra Neamţ, care avea 49 de ani, a fost ucisă în incinta unităţii sanitare pe 10 ianuarie, în jurul orei 16:30.

Autorul crimei este soţul acesteia, Mihai Patriche, în vârstă de 50 de ani. Bărbatul a sosit la unitatea medicală înarmat cu un cuţit.

Se pare că a fost un schimb de replici între cei doi în cabinetul femeii.

La un moment dat, fără ca cineva să poată interveni, soţul a scos arma albă şi i-a aplicat femeii câteva lovituri. Rănile s-au dovedit a fi fatale, vizând zone vitale ale corpului.

Gravitatea leziunilor au condus în scurt timp la deces, chiar dacă medicii de la Centrul de Primiri Urgenţe au intervenit imediat.

Autorul crimei a fost imobilizat de agenţii de pază ai spitalului, fără a opune rezistenţă.

Se pare că mobilul omorului este unul pasional, cei doi soţi fiind în proces de divorţ.

S-a format o echipă de cercetare complexă, care efectuează cercetarea la faţa locului, timp în care acuzatului luându-i-se primele declaraţii.

• CITEŞTE ŞI:  Crimele oribile ale lui Hans Schmidt, singurul preot executat în istoria SUA

Anca Patriche a promovat examenul susţinut pe 8 ianuarie, pentru funcţia de director de îngrijiri al Spitalului Judeţean Neamţ. De curând fusese numită în funcţie.

Publicitate
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele