O turmă de porci mistreţi a distrus cocaină în valoare de 20.000 de euro, ascunsă de traficanții de droguri într-o pădure din Italia.

Porcii mistreți au scos la suprafață pachetul sigilat în care se aflau drogurile.[ATI]

Ulterior, animalele au răspândit conținutul într-o pădure de lângă localitatea Montepulciano din Toscana.

Poliția a aflat despre acest lucru în urma interceptării conversațiilor între membrii unui grup suspectat pentru trafic de droguri de mare risc, format dintr-un italian și trei albanezi.

porci mistreţi a distrus cocaină

Traficanţii se plângeau că turma de porci mistreţi a distrus cocaină de peste 20.000 €

Traficanţii se plângeau de pagubele produse de porcii mistreți. Afacerea le-a fost grav afectată după ce porcii au dat peste marfa ascunsă.

Cei patru suspecți au fost arestați, doi fiind plasați în arest preventiv, iar doi în arest la domiciliu, relatează publicația Il Tirreno.

Drogurile fuseseră aduse din Perugia, urmând să fie distribuite în regiune.

Cei patru suspecți au reușit să vândă lunar aproximativ 2 kilograme de cocaină, obținând între 90 și 120 de dolari pe gram.

Ce s-a întâmplat cu porcii

Evident, oamenii şi-au pus întrebări privind situaţia porcilor.

Unii sunt convinşi că porcii au ingerat o parte din conţinutul pachetelor cu cocaină, fapt care i-ar fi făcut hiperactivi.

În realitate, nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu animalele, nefiind semnalate decese cauzate de o eventuală supradoză.

Publicitate
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele