Un bărbat din Asia a fost filmat în timp ce „înmoaie” mai mulţi pui de şoareci vii într-un castron cu sos, înainte să îi mănânce. Delicatesa se numeşte „Trei Chiţăituri”.

Înregistrarea video înfiorătoare îl arată pe bărbat în timp ce apucă puiul de şoarece cu ajutorul beţişoarelor, înainte să devoreze cu calm rozătoarea care continuă să se mişte.

Felul revoltător de mâncare vine însoţit de o farfurie plină cu roşii şi se pare că ar fi o delicatesă în provincia chineză Guangdong.[Daily Mail]

Guvernul a interzis acest fel de mâncare, dar încă mai poate fi găsit pe meniurile unor restaurante ascunse.

trei chiţăituri

Trei Chiţăituri

Practica a primit numele de „Trei chiţăituri”.

Explicaţia pentru denumirea „delicatesei” cu siguranţă va provoca repulsie în rândul celor mai sensibili.

Şoarecele chiţăie o dată atunci când este ridicat cu beţişoarele, încă o dată atunci când este înmuiat în sos şi o ultimă oară în timp ce moare.

Nu este clar unde anume au fost surprinse imaginile.Totuşi, protagonistul filmării poate fi auzit folosind termenul în chineză pentru cuvântul „şoarece”.

Astfel de momente au stârnit reacţii puternice pe reţelele de socializare, în contextul în care coronavirusul face zeci de victime în această perioadă.

Se pare că există o legătură între consumul de animale vii şi contactarea acestui virus periculos.

Publicitate

Momentul în care un bărbat consumă delicatesa denumită „Trei Chiţăituri”

https://www.youtube.com/watch?v=qVV1N996e4U
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele