Consumul de droguri reprezintă o problemă de mare importanţă şi complexitate pentru oricine. Ai putea purta discuţii zile în şir pe tema pro şi contra consumului de drouri şi tot nu ai stabili cu exactitate cine are dreptate.

Într-adevăr, se întâmplă de multe ori ca drogurile să fie cauza unor probleme grave rău de tot, însă, la fel de bine, drogurile au fost surse de inspiraţie pentru multe dintre geniile care au schimbat lumea, de la Herodot la Eliade.

Adolescenţii sunt cei care simt nevoia de identificare, de a se găsi şi înţelege pe sine şi pe cei din jur. Simt nevoia să experimenteze şi pot face asta…numai să nu facă excese, căci s-ar putea să ajungă precum cei de mai jos, cărora le-au plăcut prea mult drogurile.


« Pagina 2 din 4 »

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Hai să-ţi arăt cât de uşor te controlez

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

1 Comentariu

  1. Nimeni nu a ajuns acasa de la consumul de iarba(marijuana). Oamenii din pozele respective probabil prizeaza sau isi injecteaza ceva. Daca oferiti informatii catre public, sa fie corecte. Incercati sa va depasiti limitele putin.

  2. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele