Uneori, viaţa e mai ceva ca în filme. Un bărbat, tatăl a 9 copii, a intentat divorţ după ce a aflat că este steril.

Bărbatul, învăţător în Rabat, capitala Marocului, a mers la un control medical din pricina unui chist de pe unul dintre testicule pe care îl avea de la naştere.

Omul a început, recent, sa simtă o stare de disconfort şi a mers la urolog, unde avea să afle vestea care l-a şocat: din cauza chistului, el a fost întotdeauna steril.

 barbat steril divorteaza
Imagine cu titlu de prezentare

Bărbatul, tată a 9 copii, a primit şi un buletin de analize din care reiese faptul că este infertil de peste 50 de ani.

Marocanul trece printr-o criză psihologică majoră după aflarea veştii.

El a solicitat divorţul, acuzându-şi soţia de adulter, fapta considerată infracţiune în Maroc.

În cazul în care femeia va fi găsită vinovată, ceea ce probabil se va întâmpla, aceasta va fi condamnată la închisoare.

Cum ai reacţiona dacă ai afla că femeia care crezi că ţi-a dăruit copii te-a minţit toată viaţa?

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  O femeie îşi căuta mama care a abandonat-o, aflând că soţul său era de fapt fratele ei natural

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

21 Comentarii

 1. De dragul copiilor, care au mare nevoie de tata,de acest tata ar trebui sa accepte situatia mai ales ca au nevoie si de mama.A trait in minciuna ,dar nu poate intoarce spatele copiilor.Daca Dumnezeu iarta pentru o asemenea cauza ar trebui sa ierte si el ,dar mai multa sobrietate cu mamica,cel putin in lipsa copiilor.Mare pacat pentru situatie

 2. Nu poate fi adevarat. Cunoscand religia musulmana, nici o femeie nu ar face atatia copiii, din infidelitate. Ar fi omorat-o daca era adevarat. Nici familia femeii nu ar fi acceptat-o.

 3. Publicitate
 4. In maroc se pedepsește in Romania se zice asta este desi ti-ai pierdut mai mult de jumate de viață lângă un asemenea specimen. In Romania a fost obligatorii toate analizele pentru pompieri greu de imaginat rezultatele căci multi erau sterili cu 2-3 copii.

 5. Eu zic ca femeia a vrut sa ii daruiasca o familie..si copii oricum ii spun tata
  Cu un tata ce nu vrea copii acum si o mama in inchisoare ganditiva…sarmanii copii ..o sa fie separati…

  • In cazul asta se poate adopta. Este totusi un fapt extrem sa faci asa ceva. Daca tu nu ai putea face copii, iar prin surpriza partenerul tau ar veni cu copii la tine, nu cred ca te ai bucura. Daca nu poate face copii, se vorbeste din timp si se gasesc solutii, dar nu sa faci cu altul acum. Hai sa fim seriosi. Ce zici tu e de domeniul SF’ului

 6. Nu pare din maroc nici mama nici tatal…mai lasati drama …si lasati mama sa isi creasca copii
  A vrut sa fie mama …si ala sa zica mersi ca are cine sa ii zica tata daca el sa nascut fara dar de la dzeu sa fie tata

 7. Ar fi culmea sa puna poza cu familia respectiva, este Adevarat si nubeste unica poveste de genul! Bai suntem in 2019 serios inca dormito pe voi ?

 8. Lasa ca imaginea nu pare a fi a unei familii din Maroc, dar chistul acela nu putea fi de atatia ani. In al oi-lea rand nu cred ca avea un chist pe ambele testicule , ci doar pe unul, deci celalalt putea genera suficienti spermatozoizi ca sa devina tata. Si asa cum a mai scris cineva, doar testul ADN este relevant. Cred ca avem de a face cu o minciuna de presa !

 9. Am patru întrebări, dintre care una pentru autorul articolului.
  1. Ce se va întâmpla cu copiii dacă mama va fi condamnată iar acest bărbat îi va renega? Oare acest bărbat s-a gândit când a intentat procesul de divorț? De ce nu a invocat un alt motiv?
  2. întrebare pentru autorul articolului: De unde putem fi siguri că știrea este reală?
  Mulțumesc!

 10. Familia nu este marocana,marocanii au pielea inchisa iar daca te uiti cu atentie copii seamana intre ei ia baiatul mare este copia tatalui.Mai lasati minciunile.

 11. Mai ales în tarile arabe este imposibil ca o femeie sa ajunga la performanta asta ca adultera. Eu cred ca medicii au gresit si ca afirmarea sau contestarea paternitatii ar trebui facute doar dupa analizele ADN.

 12. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele