Un imam din Uganda a aflat că soţia sa, cu care se căsătorise de doar două săptămâni este, de fapt, bărbat.

Descoperirea a fost făcută după ce mireasa a furat un televizor şi nişte haine şi a ajuns pe mâna poliţiei. Ambii soţi au acum de pătimit.

Mohammed Mutumba, care de 3 ani e imam la o moschee dintr-o localitate din Uganda, s-a căsătorit în luna decembrie, cu o tânără pe care abia o cunoscuse.[Daily Mail]

soţia sa este bărbat

Cum s-a aflat că soţia sa este bărbat

După doar două săptămâni însă, a aflat cu surprindere că mireasa sa e bărbat. Poliţiştii ugandezi au fost cei care au făcut descoperirea, când au arestat-o pentru jaf.

„Mireasa” a furat din casa unui vecin un televizor şi nişte haine.

Înainte de a fi băgată în celulă a fost supusă unei percheziţii corporale, în urma căreia garidenii au avut parte de o surpriză uriaşă. S-a descoperit că mireasa este, de fapt, bărbat.

Adevărata identitate a soţiei

La audieri, soţia imamului a mărturisit că are 19 ani şi a spus că adevăratul său nume e Richard Tumushabe. Tânărul a recunoscut că s-a dat drept femeie şi a acceptat să se căsătorească cu imamul pentru a-i lua banii.

Surprins de întorsătura situaţiei, imamul a declarat că nu a avut habar că mireasa sa e un bărbat. A mai spus că, în cele două săptămâni de căsătorie, nu a întreţinut relaţii intime, pentru că a fost refuzat de soţie.

Apropiaţii imamului au spus şi ei că au fost păcăliţi de înfăţişarea miresei. Nu şi-au dat seama că era bărbat, mai ales că avea grijă să aibă în permanenţă chipul acoperit cu un văl islamic.

• CITEŞTE ŞI:  Navar Herbert: sportivul care a murit la o zi după ce s-a căsătorit cu iubirea vieţii lui

„Avea o voce suavă şi mergea ca o femeie”, a spus Amisi Kibunga, un bărbat care, de asemenea, lucrează la moscheea imamului.

Ce se întâmplă cu mireasa

Tânărul care s-a dat drept femeie va rămâne în arest până pe 24 ianuarie, când va fi adus în faţa unui judecător, spune ziarul ugandez Monitor.

Publicitate


De pătimit are însă şi imamul. El a fost suspendat din funcţie. Clericul care conduce moscheea a declarat că măsura este necesară „pentru a păstra integritatea credinţei”.

Imamul nu ar greşi dacă ar spune că fosta soţie nu mai este femeia de care s-a îndrăgostit.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele