Un imam din Uganda a aflat că soţia sa, cu care se căsătorise de doar două săptămâni este, de fapt, bărbat.

Descoperirea a fost făcută după ce mireasa a furat un televizor şi nişte haine şi a ajuns pe mâna poliţiei. Ambii soţi au acum de pătimit.

Mohammed Mutumba, care de 3 ani e imam la o moschee dintr-o localitate din Uganda, s-a căsătorit în luna decembrie, cu o tânără pe care abia o cunoscuse.[Daily Mail]

soţia sa este bărbat

Cum s-a aflat că soţia sa este bărbat

După doar două săptămâni însă, a aflat cu surprindere că mireasa sa e bărbat. Poliţiştii ugandezi au fost cei care au făcut descoperirea, când au arestat-o pentru jaf.

„Mireasa” a furat din casa unui vecin un televizor şi nişte haine.

Înainte de a fi băgată în celulă a fost supusă unei percheziţii corporale, în urma căreia garidenii au avut parte de o surpriză uriaşă. S-a descoperit că mireasa este, de fapt, bărbat.

Adevărata identitate a soţiei

La audieri, soţia imamului a mărturisit că are 19 ani şi a spus că adevăratul său nume e Richard Tumushabe. Tânărul a recunoscut că s-a dat drept femeie şi a acceptat să se căsătorească cu imamul pentru a-i lua banii.

Surprins de întorsătura situaţiei, imamul a declarat că nu a avut habar că mireasa sa e un bărbat. A mai spus că, în cele două săptămâni de căsătorie, nu a întreţinut relaţii intime, pentru că a fost refuzat de soţie.

Apropiaţii imamului au spus şi ei că au fost păcăliţi de înfăţişarea miresei. Nu şi-au dat seama că era bărbat, mai ales că avea grijă să aibă în permanenţă chipul acoperit cu un văl islamic.

„Avea o voce suavă şi mergea ca o femeie”, a spus Amisi Kibunga, un bărbat care, de asemenea, lucrează la moscheea imamului.

Ce se întâmplă cu mireasa

Tânărul care s-a dat drept femeie va rămâne în arest până pe 24 ianuarie, când va fi adus în faţa unui judecător, spune ziarul ugandez Monitor.De pătimit are însă şi imamul. El a fost suspendat din funcţie. Clericul care conduce moscheea a declarat că măsura este necesară „pentru a păstra integritatea credinţei”.

Imamul nu ar greşi dacă ar spune că fosta soţie nu mai este femeia de care s-a îndrăgostit.

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele