Când ai ceva de ascuns, riscul de a te da de gol vine odata cu fiecare mişcare pe care o faci la acest capitol. Mai departe ţine de cât de atent poţi fi şi cât de orientat eşti, iar unele persoane chiar nu sunt construite să poată duce două vieţi paralele fără să o gafeze în vreun fel.

Pe de altă parte, depinde şi faţă de cine ascunzi ceva, depinde ce intuiţii are persoana respectivă şi cât de perspicace poate fi.

Alina, fata care ne-a trimis imaginea de mai jos pe Facebook, a trecut printr-o situaţie în care nu se aştepta niciodată să ajungă. Iubitul ei a minţit-o, spunându-i că ca va lipsi de acasă de Paşti pentru că va fi plecat într-un team building la Sibiu, însă acesta a cumpărat bilete de avion pentru el şi o anume Sanda, către Amsterdam în acea perioadă.

Este posibil ca planul să fi funcţionat dacă acesta nu făcea din cine ştie ce motiv un print-screen biletelor de avion şi, mai ales, dacă nu uita poza pe desktopul calculatorului, unde a putut fi descoperit foarte uşor de Alina. Urmarea este uşor de anticipat.


 Imagine trimisă de Alina din Bucureşti
Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Tatăl a 9 copii divorţează de mama acestora, după ce a aflat că este steril

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

3 Comentarii

  1. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele