Violul este o chestiune serioasă, care, pe lângă faptul că ar trebui tratată cu severitate de autorităţi, ar trebui şi împiedicată cumva.

Nu doar de autorităţi, ci şi de oamenii de rând, care se arată foarte indignaţi când se întâmplă câte o ispravă dintr-asta.

Adu-ţi aminte de cei 7 violatori din Vaslui.

Pentru a realiza treaba cu prevenţia, este clar că fetele trebuie să-şi ia o serie de măsuri de siguranţă. Dar sunt convins că mamele lor le-au învăţat toate metodele pe care trebuie să le folosească atunci când se simt în primejdie.

De aceea, am gândit o serie de sfaturi care vor împiedica violurile în mod garantat, dacă sunt respectate, adresate tocmai celor care au, într-un colţ întunecat al creierului, pitite astfel de apucături.

Dacă cei predispuşi vor urma sfaturile de mai jos, în mod garantat nu vor mai fi violuri pe lumea asta.

1. Dacă o femeie este îmbrăcată provocator, nu înseamnă că îşi doreşte să fie violată.
2. Nu pune droguri în paharele cu băutură ale femeilor, dacă ele nu ţi-au cerut asta.
3. Dacă vezi o femeie mergând singură pe stradă, chiar şi prin locuri întunecate şi mai puţin circulate, las-o în pace.
4. Dacă eşti singur în lift cu o femeie, nu bloca liftul şi nu o viola.
5. Dacă eşti la o petrecere, iar o femeie a întrecut limita şi a adormit, este recomandat să nu o violezi după ce o duci într-o cameră.
6. Foloseşte opţiunea „Sună un prieten”. Dacă nu te poţi controla şi simţi nevoia de a viola o femeie, cheamă un prieten care să te însoţească mereu.
7. Foloseşte un fluier anti-viol. Dacă ajungi în situaţia de a forţa o femeie, fluieră cât poţi de tare, pentru ca o altă persoană să intervină şi să te oprească la timp.
8. Niciodată să nu intri în casa unei femei, fără acceptul acesteia, chiar dacă a uitat uşa descuiată ori o fereastră întredeschisă. De asemenea, nu o urmări din boscheţi. Ah, şi nu o viola.
9. Dacă vreodată observi o femeie la marginea drumului, a cărei maşină este stricată, adu-ţi aminte să nu o violezi după ce o ajuţi cu maşina.
10. Ţine minte! Dacă inviţi o femeie în oraş, nu te preface că eşti cu adevărat interesat de ea şi încântat de personalitatea ei. Fii sincer şi spune-i că ai de gând să o violezi mai târziu. Dacă nu comunici cu ea, femeia ar putea crede că ai intenţii bune şi că nu vrei să o violezi.
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

1 Comentariu

  1. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele