Ridicari auto Sector 6 – japcă cu acte!

Nu ştiu cum este în celelalte sectoare sau în ţară, dar ştiu cum e în Sectorul 6 pentru că aici mi s-a întâmplat să mi se ridice maşina.

ridicare masina sector 6 Având în vedere că sunt femeie şi că la momentul respectiv eram la volanul unei maşini mai mari, putem pica cu toţii de acord că era normal să parchez la un moment dat prost. Mai exact, pe ultimul loc diagonal dintr-un şir de pe bd. Iuliu Maniu, ieşind cu roţile din stânga de pe linia de delimitare a parcării câţiva centimetri. 30, să zicem.

Deci ne pierdem timp şi energie acum discutând despre câţiva centimetri şi despre cele aproximativ 20 minute cât am lipsit. Să fiu a naibii dacă m-am gândit vreodată în viaţă la nenorociţii ăştia.

Cum am locurile mele de parcare mereu pe unde mă duc, niciodată nu m-a interesat problema, pentru că nu las maşina expusă. Acum a fost chiar foarte expusă, aparent, pentru că maşina nu mai era.

Închipuiţi-vă că m-am trezit dintr-o dată în moarte clinică. Mi s-au înmuiat genunchii şi nu ştiam încotro să mă-ndrept. Am sunat la 112 şi o doamnă drăguţă de acolo mi-a făcut legătura cu o nesuferită de la Poliţia Locală care mi-a comunicat că maşina mea a fost ridicată din dispoziţia unui gardian de-ăsta public de la ei.

Vestul Sălbatic al Bucureştiului, pe str. Mănăstirea Văratec

SINCER! Prima senzaţie a fost de relaxare, pentru că eu nu m-am gândit la altceva din momentul în care am văzut că nu mai e maşina, decât la furt. Foarte bine, m-am deplasat la Parcul Auto al Serviciului Ridicări Auto Sector 6, undeva din Uverturii, dreapta înainte de a trece podul spre Roşu. E str. Mănăstirea Văratec, iar accesul până la parcul auto este destul de ciudat.

• CITEŞTE ŞI:  Cum evitau vânătorii-culegători din Epoca de Piatră consangvinizarea?

Mă rog, mai bine să n-aveţi treabă pe acolo. Foarte izolată zona, iar atmosfera pe care am găsit-o este comparabilă cu cea din jurul cuiburilor de gangsteri americani. Da, da, exact cum stau ăia câte 2-3 în faţa locaţiilor unde-şi au cuiburi, aşa am găsit eu aici doi graşi coloraţi la intrare şi un amărât de gardian public care asigurau zona de acces în mizerie.

M-au trimis la biroul Poliţiei Locale din interior să mi se înmâneze dispoziţia de ridicare a maşinii. Am dat de un burtos care prin atitudine se autoproclama ca fiind buricul Pământului şi care mi-a comunicat greţos ca mă va costa 677 de lei + amendă contravenţională. Am primit dispoziţia care atesta că un amărât de comunitar a depistat maşina ca fiind parcată la mai puţin de 25 de metri de trecerea de pietoni.

Ciudat, având în vedere ca maşina era cu câţiva centimetri în afara locului de parcare, deduc că eram la 24 de metri şi vreo 70-80 cm de trecerea de pietoni. Ce ziceţi de asta?!

Pe site-ul gardienilor publici din Sectorul 6 putem urmări planşele fotografice ale fiecărui autoturism ridicat, de prin 2012 încoace. Doar că nesimţiţii fotografiază din poziţii care să avantajeze ceea ce susţin ei, poziţii care diminuează distanţe, ascund detalii etc.

1471097_676783679010481_1538813681_n

Publicitate
Bun.

Ştiaţi voi dragi cititori că din suma aia de 677 de lei bugetul local al Primăriei Sectorului 6 pupă doar 10%? Care e logica? Eu, primar, te las pe tine să faci japcă în temeiul unei Hotărâri a Consiliului Local al Primăriei Sector 6, în „curtea” Sectorului 6, şi dai şi tu la bugetul local 10% din ce scoţi, ca să nu bată la ochi.

• CITEŞTE ŞI:  Cazul OJ Simpson, sportivul care şi-a ucis fosta soţie şi pe prietenul acesteia

Restul ia tu că eşti băiat cinstit şi faci muncă legală, şi nu faci abuzuri şi consumi multă motorină şi alte de-astea… Suntem cu toţii nişte proşti, proştii lor. Cică dacă las maşina acolo, taxa pe zi e 200 de lei.

Cât de nenorocit să fii?

Deci eu muncesc pe rupte pentru 180 de lei pe zi, iar tu îmi ceri 200 de lei pentru că tot tu mi-ai cărat abuziv maşina pe piatra din curtea ta?!?!

Un om cu venit mediu munceste o zi pentru 70 de lei, paraziţilor!!!

1526883_676784039010445_1145602422_n

Altfel, în imaginea alăturată putem observa o Dacie parcată fix lângă trecerea de pietoni pe strada Cernişoara din acelaşi Sector 6, din faptul că are plăcuţe de înmatriculare deducem că n-ar fi radiată şi că are un proprietar, viu sau mort, nu e problema mea, ideea este că sigur nu e ornamentală şi e parcată neregulamentar de multă vreme. De ce nu e ridicată? Aaa, că n-ar merge japca şi-n cazul ăsta? Că nu o să vină nimeni după ea?!

Să ne revenim, e Crăciunul în câteva zile. Să fim mai buni. Îşi câştigă şi ei existenţa… cu puţin egoism, ce-i drept.

Poliţia Locală, gardieni publici, agricultori, ţărani desculţi

Sau stai. Să vorbim puţin şi despre agricultorii ţărani desculţi de la Poliţia Locală – Garda Publică. Am stat o dată la masă cu un agent de la poliţia aia reală şi un gardian public care îi zicea ăstuia că după părerea lui nu există nicio diferenţă între ei şi poliţiştii de la ordine publică.

Ce fac ei? Cine sunt ei?

• CITEŞTE ŞI:  Copilul meu se droghează! Ce să fac?

Sunt nişte sclavi învestiţi de primari cu drept de aplicare a măsurilor contravenţionale la parcări şi la confiscarea brânzei şi legumelor din pieţe. Adică stau pe capul moşilor şi al babelor din pieţe şi-i nenorocesc pentru că ei sunt poliţişti şi ăia sunt mari evazionişti, vă daţi seama?!

Vreau şi eu un brad moca, ca să nu ţi-i iau pe toţi! 🙂

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

5 Comentarii

  1. […] Gorjului lângă un automat Fântânel. Evident, am rămas în maşină cu o mână pe topor ca nu cumva să facă iar ăştia de la ridicări un ban cinstit cu maşina mea.  Am rămas surprinsă de cât este de utilizat, mai ales că-n general e vorba de oameni în […]

  2. Publicitate
  3. sa dea dumnezeu sa ia foc firma asta de ridicari auto
    impreuna cu primar cu tot,sa le dea dumnezeu numai rau
    asa cum faceti asa sa va dea ,jegosilor,sa va luati lumanari din bani care-i luati

  4. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele