Inventatorul conceptului de rochii mulate este un geniu!

Nu e greu să te apuci de înşirat platitudini duioase şi să ridici în slăvi femeia, cum obişnuieşte tipul ăsta, care face adolescentele mai naive să creadă că nu există femei urâte, ci doar bărbaţi proşti, care nu reuşesc să vadă dincolo de frumuseţea trupească, deşi, în realitate sunt şi urâte şi proaste şi doar nu le-ar… iubi nimeni.

Deşi tipul despre care vorbesc susţine că scrie pentru bărbaţi toate porcăriile siropoase, e clar că o persoană care spune despre sine că e bărbat şi chiar vorbeşte serios, nu ar putea să nu se plictisească după primul paragraf şi să-şi dea seama că e vorba despre chestii banale, care totuşi vor să fie auzite de femei.

Acum să nu crezi că sunt misogin şi afirm că bărbaţii nu trebuie să fie romantici sau sensibili, dar pur şi simplu masculii nu prea sunt compatibili cu astfel de căcaturi.

Grupul susţinătorilor tipului sunt de părere că băieţaşii care-l heităresc pe idolul lor sunt, în realitate, invidioşi pe succesul lui şi pe faptul că el chiar înţelege femeia. Căcat.

Hai să lăsăm prostiile şi să ne rugăm pentru sufletul celui care a inventat rochiţele mulate, căci ăsta e un lucru pe care bărbaţii chiar îl iubesc:Recunoaşte, deja începi să te simţi mai bine! 😀

Îţi creşte tensiunea?

Nu eşti singurul!


Oare se sparge dacă o înţepi cu un ac?

Aloo! Mai respiri?

Dacă da, domnişoara de mai jos sigur îţi va crea probleme.

• CITEŞTE ŞI:  10 oameni care seamănă cu vedete atât de bine, încât te vor lăsa fără cuvinte

Concluzie:

Aceste forme sunt mult mai interesante decât cele din manualele de geometrie!

Publicitate

Şocant!

Uite că se poate ca o femeie să arate bine şi fără să fie dezbrăcată.

De asta iubesc cluburile!

Pentru că pot fi observate exemplare minunate!


Tatuaje!

Ce tatuaj frumos are, nu?

Hopa, pe cine avem noi aici?

O recunoşti?

Nici la noi nu sunt de ignorat.

Dar de asta rubrica Meteo e printre cele mai urmărite emisiuni din Mexic!

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele