Deşi mulţi dintre studenţi merg la facultate doar ca să aibă de unde veni, au impresia că li se cuvine ca profesorii să fie mai mult decât indulgenţi, întrucât aşa ar trebui să meargă lucrurile.

La fel s-a întâmplat şi în cazul de mai jos, când un student a căzut mult pe lângă subiect, însă a încercat o altă abordare.

Din fericire, profesoara nu s-a lăsat înduplecata.

Probabil tot în anul II este şi acum.

Imagine trimisă de Antal Bognar din Cluj-Napoca.
Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Pentru a ajunge la şcoală, copiii trec un râu într-un sac de plastic (VIDEO)

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

29 Comentarii

 1. Cine stie de cate ori a facut-o profesoara…pana cand apare asta care se exprima in modul asta foarte direct! Cine stie, poate cererea ii era satisfacuta daca nu scria nimic pe foaia de la examen..
  Cu multi bani, se mai poate adauga un zero…

 2. […] „Doamna profesoara, habar nu am sa raspund la ce ati intrebat, va rog frumos sa ma treceti . Daca pic examenul asta pic tot anul doi!!! Dumneavoastra trebuie sa fiti constienta ca eu platesc taxa la facultate asta si daca nu ar mai fi din astia ca mine, nu ar mai fi bani din care sa va luati salariul. Va rog din suflet!“, a scris studentul pe lucrare, potrivit cespun.eu […]

 3. Publicitate
   • serios Lisa Roman?! ” sai permit” in loc de „sa-i permit” ?!!! probabil nu ai citit randul respectiv…..
    Nu o condamn pe profesoara ca vezi doamne a facut greseli gramaticale, saraca la ce nervi cred ca avea cand a citit lucrarea respectiva… eu as fii pus lucrarea la avizierul facultatii ( fara comentariul de la sfarsit )

  • cred ca din solidaritate pentru domnul student, doamna profesoara s-a gandit sa nu aiba nici dansa habar despre gramatica si sa arunce cu virgule aiurea…:)) era mult mai ok daca ii dădea nota 1 fara sa mai comenteze…

 4. Habar nu am cine are dreptate:Doamna profesoare sau domnul student,dar un singur lucru stiu ca este de prost gust sa scrii asa ceva la un examen…
  JICNITOR SI UMILITOR

  • Ai orbul gainilor frate,scrie clar,chiar si pentru niste dioptrii de cal,”că îmi”.O puteti acuza pe doamna profesoara de orice dar nu de necunoasterea regulilor de ortografie,mesajul a fost scris corect cu exceptia acelei vrigule pusa inaintea de „sa creada”

 5. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele