În urmă cu ceva timp, femeia perfectă s-a cunoscut cu bărbatul perfect.

După o relaţie perfectă, s-au hotărât să se căsătorească. Cum era de aşteptat, au avut o nuntă perfectă, apreciată de toată lumea. Viaţa lor împreună era, bineînţeles, perfectă.

Era Ajunul Crăciunului, afară ningea cumplit, iar cuplul perfect se deplasa cu maşina lor perfectă pe un drum viscolit. Vântul bătea năprasnic şi, cu greu, au observat ceva la marginea drumului. Fiind cuplul perfect, aceştia au oprit să vadă despre ce este vorba.

Era Moş Crăciun! Bătrânul Moş mergea prin nămeţi, târând după el un sac uriaş, plin cu jucării. Pentru a nu dezamăgi copiii chiar în ziua de Crăciun, cuplul perfect l-a luat pe Moş Crăciun şi sacul cu jucării în maşină. La scurt timp, cei trei au pornit la drum pentru a livra cadourile.

Din nefericire, vremea s-a înrăutăţit şi drumul a devenit tot mai greu, iar cuplul perfect şi Moş Crăciun au avut un accident teribil. Dintre cei trei, numai unul a supravieţuit.

Cine este supravieţuitorul?

Bineînţeles, femeia perfectă a supravieţuit! În primul rând, numai ea exista. Cine nu ştie că Moş Crăciun sau bărbatul perfect nu există?!

Femeile să se oprească aici cu cititul. Ăsta e finalul glumei perfecte.

Aşadar, dacă nici bărbatul perfect nici Moş Crăciun nu există, sigur la volan se afla femeia. Aşa se explică accidentul de maşină!

Publicitate

Dacă eşti femeie şi citeşti ce scriu aici, asta demonstrează încă un lucru: femeile nu ascultă niciodată!

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele