Un pod inaugurat în oraşul Da Nang, din Vietnam oferă turiştilor o privelişte impresionantă, datorită designului său unic.

O pereche de mâini uriaşe, la o înălţime de 1.400 de metri, susţin o punte panoramică de-a lungul lanţului de munţi Annamita.

Un design particular, care iese din vegetaţia densă şi oferă o vedere asupra dealurilor Ba Na, în trecut renumite staţiuni de vacanţă fondate de coloniştii francezi, în 1919.

Pentru a ajunge la Golden Bridge (în vietnameză Cau Vang), trebuie să luaţi aşa numitul „funicular de record”, inaugurat în 2013. Acesta are 5.801 metri lungime şi un sistem de cablu unic, care conduce pasagerii de la un capăt la altul, non-stop, în doar 17 minute.

Podul circular se întinde pe o lungime de 150m.

Designul elegant lasă vizitatorii cu gura căscată

pod sustinut de doua maini

Construcţia podului a durat aproape doi ani

Vietnamul are parte de un adevărat boom turistic, tot mai mulţi turişti descoperind frumuseţile acestei ţări în fiecare an.

Astfel, acest pod sustinut de doua maini uriaşe face parte dintr-un proiect de dezvoltare turistică de peste două miliarde de dolari.

Autorităţile speră să atragă în jur de 1,5 milioane de turişti anual, iar investiţia să fie recuperată în următorii ani.

Priveliştea este încântătoare

pod sustinut de doua maini

Cele două mâini uriaşe creează o senzaţie unică

pod sustinut de doua maini

Tot mai mulţi oameni descoperă frumuseţea acestei ţări în fiecare an

Autorităţile speră să atragă peste 1,5 milioane de turişti anual, pentru a amortiza investiţia de 2 miliarde $.

pod sustinut de doua maini

Într-adevăr, pare a fi o experienţă unică

pod sustinut de doua maini Ţi-ar plăcea să vizitezi acest pod susţinut de două mâini uriaşe?

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele