Buzele mari şi cărnoase ale femeilor au fost întotdeauna considerate atrăgătoare şi chiar, până la un moment dat, puteam spune că erau ceva deosebit şi contribuiau decisiv la aprecierea frumuseţii unei femei.

Zic până la un moment dat, întrucât odată cu moda operaţiilor estetice şi injecţiilor cu botox, orice paraşută care dispunea de o oarecare sumă de bani, putea să-şi facă buzele cât o tigaie şi a fost spulberat şi acest etalon al frumuseţii.

Nu zic că toate femeile care recurg la astfel de intervenţii pentru mărirea buzelor arată oribil, însă parcă atunci când observi că are botul injectat, o femeie deja începe să coboare pe scara valorică în preferinţele bărbaţilor. Bine, acum nu putem să-i cerem părerea lui Guţă în ceea ce priveşte frumuseţea unei femei cu buzanele injectate, căci răspunsul nu e greu de anticipat. Mă rog, ai prins ideea.

Poate e doar o părere personală şi poate îşi spune cuvântul faptul că prefer să văd o femeie cum arată în mod natural decât să mă sperii de ea a doua zi sau după 10 ani de căsnicie, când pielea o să-i atârne, iar restul chestiilor de plastic pe care le are băgate în ea se vor transforma într-un mod foarte dubios.

Iată, aşadar, ce se poate întâmpla când femeile o dau în bară atunci când îşi umflă buzele, din diferite motive:

Nu ştiu de ce, dar am impresia că fetele astea arătau muuult mai bine înainte de aceste operaţii „reuşite”…

Publicitate

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele