Ştim că dreptul la proprietate este garantat de Constituţie. Astfel, nimeni nu poate deposeda o persoană de bunurile pe care le deţine în mod legitim. Acest lucru nu este înţeles de hoţi, aceste scursuri ale societăţii.

De asemenea, hoţii nu pricep că pot plăti scump pentru faptele lor.

Pe lângă închisoare, unii hoţi ajung să plătească preţul suprem.

Acest lucru s-a întâmplat şi în Galaţi, unde un pensionar a ucis un hoţ care a pătruns fără drept în locuinţa sa.

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care a avut loc incidentul violent.

Un pensionar a ucis un hoţ intrat pe proprietatea sa

Un bărbat de 64 de ani l-a înjunghiat mortal pe un tânăr de 34 de ani. Acesta din urmă intrase în casa pensionarului pentru a-i fura banii şi bunurile de valoare.

Incidentul cu final tragic a avut loc miercuri, 6 noiembrie, la Galaţi.

Doi bărbaţi au pătruns în casa unui pensionar de 64 de ani cu intenţia de a-l jefui.

Bătrânul l-a lovit în zona abdomenului pe unul dintre cei doi hoţi, care încerca să îl imobilizeze.

Speriat, celălalt hoţ a fugit.

Complicele său, în vârstă de 34 de ani, a mai apucat să facă doar câţiva paşi. După aceea s-a prăbuşit fără suflare lângă gardul casei unde pătrunsese în scop de jaf.

Publicitate

Poliţiştii şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi îl audiază în prezent pe bătrân, fiind efectuate cercetări in rem (cu privire la faptă).

Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă acest pensionar care a ucis un hoţ s-a aflat în legitimă apărare sau a depăşit limitele legitimei apărări.

• CITEŞTE ŞI:  Modulul japonez de pe Lună a trecut, în mod surprinzător, peste noaptea lunară: „A fost o provocare tehnologică”

Poliţia şi Parchetul au refuzat deocamdată să facă declaraţii pe marginea cazului, susţinând că ancheta este în curs de desfăşurare.

Vecinii i-au luat apărarea pensionarului, argumentând că acesta nu a făcut altceva decât să se apere cum a ştiut mai bine de atacul celor doi hoţi.[Adevărul]

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele