Dacă adepţii teoriei conspiraţiei fac deja de ceva vreme referiri la controlul vremii şi la tehnologia HAARP, iată că NASA confirmă o parte dintre zvonuri.

HAARP sau High Frequency Active Auroral Research Program este un program de cercetare asupra frecvențelor aurorale active.

Programul de cercetare HAARP a provocat diverse interpretări dar și polemici din punct de vedere al instituțiilor ce desfășoară acest program și beneficiarii acestora.

O consecință a experiențelor desfășurate ar fi și faptul că energia uriașă de radiofrecvență generată prin amplificarea de milioane de ori a undelor radio poate distruge orice obiect staționar sau în mișcare în orice loc de pe Pământ.

Totodată, poate crea găuri în ionosferă, producând pătrunderea și mărirea puterii de penetrare a razelor cosmice nocive.

Cu alte cuvinte, ar fi vorba despre o armă cu potenţial de distrugere în masă, printre ale cărei capabilităţi ar fi şi controlul vremii.

Trecând peste conspiraţii şi revenind la informaţiile publice, am aflat că cei de la NASA au reuşit deja de ceva vreme să creeze nori artificiali, capabili să producă ploaie la cerere.

nori de ploaie artificiala

Astfel, problema secetei, care pare din ce în ce mai gravă de la an la an, ar putea fi eradicată.

De asemenea, şi problema apei potabile din regiunile greu încercate din Africa ar putea avea o soluţie.

Însă există un interes legitim pentru acest lucru?

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Edwin Howard Armstrong, inventatorul transmisiunii radio FM şi soarta sa tristă

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele