Există oameni pe planeta asta care ar face orice pentru a atrage atenţia şi a ieşi din anonimat. Avem atâtea exemple şi în România…

Dar unii sunt în stare să-şi pună şi viaţa în pericol, poate, poate cineva îi va băga şi pe ei în seamă. Şi uneori au noroc. Bine, cu destule riscuri.

Cum este şi cazul unui tânăr de 21 de ani din Rusia, pe nume Kirill Tereshin.

Tipul nu avea un potenţial uimitor pentru a-şi dezvolta o musculatură impresionantă. Era chiar firav şi slăbuţ.

Dar, când îţi doreşti ceva cu adevărat, faci tot posibilul să se întâmple!

Bine, recomandat este să urmezi calea cea dreaptă, fără scurtături şi alte scheme, pentru că s-ar putea s-o dai în bară dacă nu treci prin toate etapele.

Dar Kirill nu a înţeles acest lucru şi, dorindu-şi atât de mult să aibă muşchii lui Popeye, băiatul a apelat la substanţele dubioase, care ar face şi cel mai slab şoarece să arate precum Arnold.

Este vorba de synthol, o substanţă periculoasă, folosită în special de interlopi, pentru a-şi dezvolta în mod fals musculatura, impresionându-şi astfel rivalii.

Publicitate

Şi astfel, cât ai clipi, îţi umfli muşchii atât de tare, încât devii amuzant prin disproporţionalitatea fizicului. E ca şi cum ai umfla o păpuşă gonflabilă.

Problema este că această substanţă este periculoasă pentru viaţă, cauzând întărirea ţesutului şi existând astfel posibilitatea de a nu-ţi mai putea folosi zonele pe care ţi le-ai umflat cu synthol.

Dar când ai brandul de 64cm, ce mai contează, nu-i aşa?

• CITEŞTE ŞI:  10 pedepse din Persia antică, rupte din cele mai negre coşmaruri
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele