Marius Csampar, criminalul care a îngrozit România cu faptele sale, a fost eliberat după 22 de ani de detenţie.

Un complet de judecată din Mehedinți a admis cererea de liberare condiționată a lui Marius Csampar, încarcerat la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin pentru uciderea a șase oameni.

El fusese condamnat pe viață.

Din această pedeapsă a executat 22 de ani de închisoare.[Ştirile ProTV]

„Nimeni nu se naște asasin. Devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă. Adică e ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o data țigara în gură, te înveți!”, declara Marius Csampar într-un interviu.

Marius Csampar a fost eliberat

Marius Csampar a fost eliberat după 22 de ani

Cel cunoscut drept „vânătorul de oameni” s-a aflat la a treia analiză a comisiei.

A fost recompensat de 20 ori cu suplimentarea drepturilor și de 16 ori cu ridicarea măsurii disciplinare aplicate anterior.

A participat la programe educative și a obținut 139 de zile-câștig ca urmare a muncii prestate.

Unul dintre polițiștii care a lucrat la acest caz a declarat că speră ca acesta să își fi învățat lecția.

„Avem obligația să îi acordăm un credit moral pentru cei 22 de ani petrecuți după gratii. Are referințe favorabile și rapoarte pozitive. Acest lucru i-a determinat pe membrii comisiei de liberări conditionate și mai apoi instanța să îl pună în libertate. Sper ca anii de închisoare să-l fi adus pe calea cea dreaptă. El afirma atunci că e un justițiar al celor fără adăpost. Sper că și-a dat seama că alții sunt cei care fac justiția”, a mai adăugat polițistul.

• CITEŞTE ŞI:  Ion Pistol, ultimul om executat de Ceauşescu, condamnat la moarte pentru crimă

Crimele lui Marius Csampar

O femeie a fost prima victimă a acestuia, în luna decembrie a anului 1993.

Publicitate

După câteva luni, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani și un prieten care voia să-l dea pe mâna poliției.

Corpul l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac.

A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-l trădeze.

Apoi, victimă i-a căzut fosta gazdă, iar ultimul ucis a fost un prieten cu care comitea tâlhăriile.

Csampar avea 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață.

A comis prima crimă la 16 ani.

A acționat, de fiecare dată, de unul singur și este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut.

Interviu din închisoare cu Marius Csampar:

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

17 Comentarii

 1. Îşi va aprinde o altă țigare…chestie de timp, iar victimelor următoare nici numele nu le va cunoaşte…A fi ucigaş e mai puternic decât viciul!Va ucide din nou!A luat 6 vieți? Şi câte mai vreți să ia??? Mi-e groază!

  • fuck .. s a jucat cu sistemul ..l au crezut :)) pacat ..o sa atace din nou ..cand credeau ca fac o fapta buna ..nu o fac ..si cand chiar e cazul ..ei fac o fapta buna ..justitia ..a recunoscut doar ce a vrut el . sa aiba ce povesti si generatiile uramatoare ..cateodata am impresia ca viata e un film

 2. din cauza unor labari ca tine sta lumea cate 20…25 de ani la puscarie! iti e groaza???? mancameai cacatu groaza sa comentezi nu iti este?????? slugo…. acuma as aprinde eu o tigara… pe tine! lingeamai in pula

 3. Eu cred cà sigur sa schibat ,dupà 20 ani a stat linistit si nu a mai fàcut nici o abatere si a avut coportament normal sigur nu va mai face asa .Merità dupà 22 de ani executati sà fie eliberat.

 4. Publicitate
 5. Sub ce pretext este lăsat în libertate un criminal în serie, pune în pericol siguranța publică. O alta dovadă că sistemul e praf și continuă să eșueze! Strigător la cer..

 6. Bai nene eu il stiu personal Mariane m am uitat la interviu ca si cum nu las sti,si am zis ca nu va fii eliberat curand dar cineva a comis greseala asta,ANONIM are dreptate la fel gandesc si eu,bai nene asta nu a omorat din greseala sau o persaoana doua din scandal sau gelozie,nu trebuia eliberat!!!!! A LUAT FERICIREA A 6 PERSOANE, ia omorat pur si simplu,daca ai fii fost tu sau una din acele persoane ar fii fost rude persoane iubite de catre tine cum ai fii fost la auzirea vestii ai mai fii putut dormi,asa ca sterge com,asa ar fii frumos fratiorul meu,cineva te ar putea reclama si iti zic eu ca in ziua de azi te gasesc ei fiind si de pe internet

 7. Dumnezeu poate schimba viata oricui. Nu este groapa prea adanca ptr a fi scos de El..ESte el mai periculos ca noi?
  Toti ne facem criminali , vinovati de moartea lui Isus, fiul lui Dumnezeu. Doar ca unii, putini doar, recunosc acest lucru.

  • Este Adevarat, Numai DUMNEZEU poate schimba inima si viata cuiva… Dar oare ac om a declarat el ca Dumnezeu este in inima lui???
   Exista un.mare risc sa se repete … pt ca cum.comenta cineva mai sus… NU A UCIS DIN GRESEALA… A UCIS SI PT CA UNII AU INCERCAT SA I ARATE CALEA CEA BUNA…SI DACA LA 16 ANI NU I S A INMUIAT INIMA… CAT DE IMPIETRITA II PIATE FI ACUM DUPA 22 DE ANI DE ABSTINENTA???

 8. Întrebare e ce va face acest om? Cine îl va angaja știind ce-i poate pielea? Americanii ăia sunt proști că le fac injecția letală, nu!? Noi suntem mai deștepți, cheltuim miliarde cu ei să le oferim condiții. Injecția și la gară!

 9. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele