O ştii pe Măicuţa Cosmică?

Trebuie să ţi-o aduci aminte! A fost pe scena X Factor. După succesul incredibil pe care l-a avut acolo, s-a gândit să se apuce de comedie, întrucât este o persoană cu un sublim simţ al umorului, în acelaşi timp dispunând de o inteligenţă foarte rară.

Din acest motiv, s-a gândi să participe la emisiunea iUmor, unde şi-a relansat cariera.

După cum afirmă chiar ea, Măicuţa Cosmică este un geniu reîncarnat şi doar ne încântă cu personalitatea sa multilateral dezvoltată. Este un privilegiu să fim contemporani cu această fiinţă!

Hai să o revedem puţin pentru a putea discuta:

În realitate, femeia este nebună de legat. Pe bune.

Cu toate acestea, întrucât probabil nu prezintă pericol social, este liberă pe stradă şi liberă să se exprime în public, devenind o ţintă a bătăilor de joc. Acum nu spun că ar trebui legată de un pat şi tratată cu sedative, dar i-ar trebui ceva pentru binele său.

Iată câteva dovezi care susţin această afirmaţie:

  • Măicuţa Cosmică este deranjată de vecinii săi gorilieni, fapt pentru care îi blesteamă destul de puternic.

  • Măicuţa Cosmică susţine că este reîncarnarea marelui poet Mihai Eminescu, iar drept dovadă, postează câteva poezii readaptate la aceste vremuri sumbre.

  • Crede că Facebook e o ţară, iar Donald Trump e Preşedintele acesteia, şi că cineva de la Facebook îi citeşte postările, fiind afectat de problemele Măicuţei Cosmice.

  • Foarte mulţi dintre fanii Măicuţei Cosmice sunt curioşi cu privire la ce fumează aceasta pentru că are nişte filme tare dubioase. Din acest motiv, Măicuţa s-a supărat şi a afirmat că se va teleporta în Constelaţia Lebăda, privându-i astfel pe toţi de dragostea sa.
• CITEŞTE ŞI:  9 situaţii după care sigur vei şti că urmează o zi dificilă

  • Fiind declarată nebună cu acte în regulă, măicuţa s-a cam supărat pe cei de la judecătorie, iar acum vrea să-i dea şi pe aceştia în judecată, la o judecătorie mai mare. Bineînţeles, şi pe aceştia i-a blestemat, folosind celebra formulă Teharamiscopis! Haya!

Publicitate
  • Şi să nu uităm că Armata Americană a încercat în nenumărate rânduri să o contacteze, pentru a se înrola, dar Mama Divină (aşa cum se mai alintă ea), a refuzat categoric această propunere. Întrucât cei de la Armata Americană nu s-au lăsat aşa uşor, Măicuţa Cosmică a ameninţat că va trimite Apocalipsa în lume, avertizând că va apela la Donald Trump.

Dacă eşti de părere că Măicuţa are dreptate şi noi suntem nebuni, te invităm să cumperi teren pe Lună!

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele