Nimănui nu-i plac materialistele şi asta este o certitudine.

Cu toate acestea, sunt destule pe lumea asta şi se pare că o duc foarte bine.

Mai mult decât atât, se arată deranjate atunci când sunt criticate pentru modul lor uşuratic de a trăi şi li se pare că e normal să profite fără să facă nimic altceva decât să renunţe la demnitate.

Publicitate

Dar e bine că sunt şi oameni care, pe lângă că nu suportă acest tip de femeie, încearcă să le dea şi o lecţie.

Mai jos îl vedem pe un cunoscut personaj de pe Youtube, Hooman, cum o face praf pe o tânără domnişoară, materialistă până în măduva oaselor.

Pentru asta, Hooman foloseşte o maşinuţă de fiţe şi un mini-excavator. Parchează într-o zonă populată de astfel de personaje şi nu durează mult până când o materialistă apare. Hooman o invită la o plimbare cu noua sa maşină, dar domnişoara nu are habar că ceea ce urmează, e doar deconspirarea caracterului său.

Pentru început, Hooman îi arată fetei o altă maşină, spunându-i că cea de care era rezemat nu e a sa. Domnişoara îşi schimbă atitudinea şi brusc este „căutată” de iubitul său. Hooman îi spune că a glumit şi că aceea este maşina lui.

Publicitate

Fata revine la atitudinea iniţială, dorind să continue discuţia, dar Hooman îi spune să aştepte câteva momente, după care revine cu un mini-excavator şi varsă nişte pământ în faţa sa.

În cele din urmă îi dă o lopată fetei, pe care o pune să sape, simbolic, după aur, aceasta fiind denumirea materialistelor: gold-digger, respectiv o persoană care aşteaptă să se îmbogăţească rapid, fără efort.

Vezi povestea mai jos

Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele