Nimănui nu-i plac materialistele şi asta este o certitudine.

Cu toate acestea, sunt destule pe lumea asta şi se pare că o duc foarte bine.

Mai mult decât atât, se arată deranjate atunci când sunt criticate pentru modul lor uşuratic de a trăi şi li se pare că e normal să profite fără să facă nimic altceva decât să renunţe la demnitate.

Dar e bine că sunt şi oameni care, pe lângă că nu suportă acest tip de femeie, încearcă să le dea şi o lecţie.

Mai jos îl vedem pe un cunoscut personaj de pe Youtube, Hooman, cum o face praf pe o tânără domnişoară, materialistă până în măduva oaselor.

Pentru asta, Hooman foloseşte o maşinuţă de fiţe şi un mini-excavator. Parchează într-o zonă populată de astfel de personaje şi nu durează mult până când o materialistă apare. Hooman o invită la o plimbare cu noua sa maşină, dar domnişoara nu are habar că ceea ce urmează, e doar deconspirarea caracterului său.

Pentru început, Hooman îi arată fetei o altă maşină, spunându-i că cea de care era rezemat nu e a sa. Domnişoara îşi schimbă atitudinea şi brusc este „căutată” de iubitul său. Hooman îi spune că a glumit şi că aceea este maşina lui.

Fata revine la atitudinea iniţială, dorind să continue discuţia, dar Hooman îi spune să aştepte câteva momente, după care revine cu un mini-excavator şi varsă nişte pământ în faţa sa.

În cele din urmă îi dă o lopată fetei, pe care o pune să sape, simbolic, după aur, aceasta fiind denumirea materialistelor: gold-digger, respectiv o persoană care aşteaptă să se îmbogăţească rapid, fără efort.

• CITEŞTE ŞI:  10 păpuşi umane, despre care nu vei crede că există în realitate

Vezi povestea mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=ePbUeHxNzKI

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele