Preotul de la parohia ortodoxă Tășnad, din județul Satu Mare, a înregistrat un jurământ mai puțin obișnuit. Un bărbat care are probleme cu alcoolul s-a jurat că nu mai bea, dar nu chiar deloc.

Jurământul neobișnuit al bărbatului din Tășnad care are probleme cu alcoolul are număr de înregistrare, parafa bisericii și semnătura preotului.[presasm.ro]

Acesta promite să nu mai bea alcool până în luna decembrie 2020.

În afară de un litru de bere pe zi.

jurământ pentru renunţare la băutură
Adeverinţa de jurământ pentru renunţare la băutură

„Prin prezenta, noi, Oficiul Parohial Tășnad, adeverim că domnul D. Otillo, din Tășnad, județul Satu Mare, a depus jurământ ca începând de azi, 17.06.2019, ora 0.00, și până la Crăciunul din 2020, nu pune alcool în gura lui, în afară de un litru de bere pe zi. Așa să-i ajute Dumnezeu”, se arată în documentul obținut de PresaSM.

Un preot spune că nu este tocmai neobişnuit acest tip de jurământ pentru renunţare la băutură.

Preotul spune că „variantele sunt multiple: deloc, 100 ml de tărie, două sticle de bere, 500 ml de vin etc. Ideea este că ei cer adeverință din două motive: să le arate potențialilor angajatori că nu consumă deloc sau consumă cu moderație alcool”.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Un bărbat i-a cerut soţiei să-l îngroape cu tot cu bani. În schimb, ea a făcut altceva

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele