Scundă, înaltă, slabă sau plinuţă, indiferent de cum arăţi, eşti perfectă aşa cum eşti! Însă, asta nu înseamnă că îţi vei găsi imediat şi o jachetă perfectă! De aceea, te sfătuiesc ce tip de haină să alegi pentru a fi pusă în valoare!

FETELE SCUNDE – Dacă eşti scundă şi delicată, cel mai bine ţi se potrivesc jachetele scurte, până în talie! Îţi alungesc picioarele şi te fac să pari mai înaltă! Dacă ai purta o jachetă lungă, tricotată, ai părea şi mai scundă. Iar dacă mânecile sunt prea lungi, nicio grijă! Pur şi simplu îndoaie-le până la cot şi gata! Şic, şic, şic!

FETELE ÎNALTE – Fetele înalte văd tot ce mişcă, pentru că de acolo de sus, pot vedea foarte bine lumea din jurul lor. Încă un avantaj: lor le stă bine şi cu o jachetă scurtă, dar şi cu o jachetă până la genunchi! Chiar şi jachetele până în talie conturează silueta. Doar jachetele foarte scurte nu sunt indicate! Nu vrem să pară ca şi cum ar fi intrat la apă!

FORMA DE PARĂ – Cea mai cunoscută vedetă care are această formă a corpului este Kim Kardashian. Dacă eşti şi tu înzestrată cu o asemenea siluetă, atunci cel mai bine ar fi să porţi jachete cambrate. De ce? Pentru că ele îţi pun în evidenţă talia, devenind astfel punctul de interes. Dacă nu eşti mulţumită de posteriorul tău, de tipul J. Lo, atunci poartă o jachetă trapezoidală. Aceasta îţi va ascunde posteriorul!

• CITEŞTE ŞI:  13 poze haioase, care dovedesc că nu toţi colanţii te fac să arăţi bine

Spor la cumpărături!

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

2 Comentarii

  1. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele