Deja ştim foarte bine că există foarte multe femei pe lumea asta care sunt înnebunite după bani şi care ar fi în stare de muuuulte chestii dubioase pentru a-şi atinge scopul.

Un tip a vrut să demonstreze acest lucru o dată în plus.

Mai mult, a pregătit şi o lopată din „aur”, pentru a o oferi drept premiu celei care se va dovedi materialistă. Sau gold-digger, cum zic americanii.

Primul pas a fost să închirieze un Lamborghini care ar întoarce multe priviri.

Şi nu doar ale femeilor.

Apoi a trebuit să găsească o domnişoară care să se potrivească oarecum profilului de materialistă. Ceea ce nu e foarte greu.

Şi a găsit-o. Frumoasă, cu forme şi îmbrăcată sumar, o domnişoară a ieşit să-şi plimbe puţin căţelul în parc.

Băiatul a intrat în vorbă cu ea, făcându-i nişte complimente şi aflând că tipa e pe cale să se mărite, soţul său fiind puşcaş marin, plecat în misiune.

La început i-a spus că nu este dispusă să iasă cu el la un suc.

Apoi îi vede maşina şi totul se schimbă.

Brusc, tânăra devine interesată de propunerile băiatului, care nu a ezitat să scoată „premiul” din portbagaj, oferindu-i lopata de „aur” domnişoarei.

Evident, aceasta s-a arătat foarte deranjată de acest gest, chemând chiar poliţia pentru a-l reclama pe nenorocitul care a îndrăznit să o hărţuiască.

Publicitate

Sosind la faţa locului, poliţistul îl încătuşează pe tip. După ce aude povestea şi realizează că tânăra chiar este o femeie materialistă, are o reacţie de milioane!

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele