Minutele parcă se evaporă înainte de orice petrecere, iar noi nu reușim să ținem pasul cu ritualul de înfrumusețare.  

Iată câteva sfaturi care să te ajute să n-ai griji în seara cea mare.pregatire petrecere

#1. Pregătirea corpului

Dacă știi exact data petrecerii, este bine să te epilezi cu trei zile înainte, pentru a evita iritațiile, iar dacă alegi să te epilezi folosind aparatul de ras, fă-o cu cel puțin 12 ore înainte, pentru a avea timp să hidratezi bine pielea.

Este recomandată o exfoliere înainte de a aplica un unt de corp sau o loțiune, pentru a permite acestora să își îndeplinească mai ușor scopul și să hidrateze în profunzime.

Optează pentru produse cu unt de shea sau ulei de argan, că să previi iritațiile.

Este foarte important ca tălpile să fie în formă, mai ales dacă ai de gând să stai o întreagă seară pe tocuri. Alege un gel răcoritor sau o cremă specială, pentru a nu sacrifica distracția.

#2. Strălucire de iarnă

Ne dorim o piele strălucitoare și bronzată în miez de iarnă, pentru a ne etala ținutele sexy. Nu este chiar atât de dificil pe cât pare.

Dacă nu ești adeptă a solarului sau a altei metode alternative de bronzare, alege autobronzantul de 24 de ore sau cel de câteva zile. Cu 24 de ore înainte de aplicarea lui, exfoliază-te bine, iar înainte de aplicare folosește o loțiune de corp, pentru a penetra uniform și pentru a evita petele.

Specialiștii spun că aplicarea se face de la glezne înspre trunchi. În ceea ce privește tenul, este indicat să folosești un aplicator de fond de ten și să amesteci în autobronzant puțină cremă de zi pentru uniformizare.

#3. Pregătirea tenului

Secretul machiajului rezistent este o bază aplicată corect.  În dimineața din ziua petrecerii, aplică o masca hidratantă cu efect rapid și o cremă care să dreneze bine zona din jurul ochilor.

Machiajul aplicat pe un ten uscat afectează epiderma și dă senzația de descuamare, lucru foarte inestetic.  Cu o oră înainte de aplicarea fondului de ten, folosește o cremă hidratantă cu pigment sau un blemish balm care să acopere petele, să confere protecție  UV  și să păstreze pielea fresh.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  17 imagini greu de explicat, al căror mister nu-l vei putea elucida
#4. Machiaj de durată

Pentru un look fresh până dimineață, alege produse rezistente la apă și la schimbări bruște de temperatură.

Pentru pleoape, aplică o bază care să confere aderență fardului, optează pentru un fond de ten hidratant, dar rezistent, aplică mascara waterproof şi nu uita de un produs cu particule irizate, pentru pomeți și umeri.

Distracţie plăcută!

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele