Camerele de supraveghere ale unui magazin alimentar din Timişoara au surprins o scenă incredibilă. O femeie s-a luptat cu doi hoţi, de una singură, în timp ce martorii se uitau fără reacţie.

Mai mulţi clienţi, dar şi o angajată a magazinului, asistă nepăsători în timp ce o vânzătoare se luptă din răsputeri să oprească doi bărbaţi prinşi la furat.

În imagini pot fi observaţi doi bărbaţi care sustrag mai multe produse de pe raft şi se îndreaptă spre ieşirea din magazin.

Vânzătoarea îi vede şi le blochează calea.

Hoţii încearcă să treacă de ea, dar nu reuşesc. Femeia se opune şi începe să se lupte cu unul dintre bărbaţi.[tion.ro]

femeie s-a luptat cu doi hoţi

La un moment dat, un client încearcă să o ajute pe vânzătoare, dar renunţă şi o lasă singură pe angajată. Unul dintre hoţi reuşeşte să scape, iar celălalt a continuat să se lupte cu vânzătoarea.

În tot acest timp, ceilalţi clienţi ai magazinului, dar şi o angajată, asistă cu nepăsare la întreaga scenă.

Bărbatul implicat în conflictul cu vânzătoarea reuşeşte, într-un final, să scape. A fost ajutat de o femeie care a intrat în magazin şi a atacat-o pe angajată.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Timişoara i-au identificat pe cei doi bărbaţi.

Cel care a atacat-o pe angajata magazinului a fost reţinut pentru 24 de ore. El va fi cercetat penal pentru tâlhărie, iar partenerul său pentru complicitate.

În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii timişoreni i-au identificat şi reţinut pe cei doi bărbaţi, cu vârstele de 38 şi 29 de ani.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Paul Alexander, omul care a trăit 70 de ani într-un "plămân de fier", a murit

Momentul în care o femeie s-a luptat cu doi hoţi

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele