Poate fi un adevărat şoc cultural pentru un turist care merge într-o vacanţă în Israel să vadă pe străzi femei civile deplasându-se cu arme pe umăr, comportându-se ca şi cum ar fi perfect normal acest lucru.

Mai mulţi turişti au sesizat că pe străzile din Israel pot fi văzute femei cu arme pe spate.

Publicitate

De asemenea, sunt distribuite în mediul online multe imagini în care apar femei atractive, cu arme pe umăr. realizate pe străzi sau în magazine obişnuite din Israel.

În Israel pot fi văzute multe femei cu arme pe străzi

Adevărul este că nu numai femeile poartă arme în Israel şi în niciun caz doar cele atractive.

Pot fi văzuţi şi destui bărbaţi având arme la ei, făcând lucruri obişnuite, pe care orice civil le face în viaţa cotidiană.

femei cu arme pe străzi

Totuşi, între un bărbat obişnuit si o femeie atractivă, ambii având arme după ei, cine va strânge mai multe like-uri pe internet? Evident, femeile.

Publicitate

Iar acest lucru dă o impresie falsă că mai multe femei înarmate circulă pe străzile din Israel.

De ce sunt femei şi bărbaţi în civil cu arme pe străzi

În realitate, aceste femei şi bărbaţi înarmaţi fac parte din armata Israelului.

Aşadar, sunt militari aflaţi în timpul lor liber.

Femei la plajă, una dintre ele având o armă asupra sa

Fiind cunoscut conflictul dintre israelieni şi palestinieni, militarii au voie să poarte armele de serviciu cu ei şi în timpul liber.

Foarte multe atacuri au avut loc asupra civililor israelieni, autori fiind palestinieni infiltraţi în rândul populaţiei. Astfel, s-a luat decizia ca militarii să poată purta armele în timpul lor liber, desfăşurându-şi în rest vieţile în mod obişnuit.

Publicitate

Totuşi, este o grijă în plus să ai o armă letală mereu după tine.

O industrie a armelor

Evident, acest lucru nu putea scăpa marilor companii, fără a produce şi venituri consistente. Femeile israeliene au ajuns să facă reclamă pentru firmele care produc armament.

Un exemplu este Julie, o tânără cu un trecut în armata Israeliană, care a devenit model pentru companiile producătoare de armament.[sursa]

Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele