O fetiţă de doi ani, pusă pe şotii, a trimis poze cu mama sa dezbrăcată contactelor din telefon, inclusiv unor colegi de serviciu ori colegi de facultate.

Emily Schmitt i-a permis fiicei sale, Carsyn, în vârstă de doi ani, să se joace cu telefonul ei în timp ce îşi usca părul.

În timp ce stătea goală, tocmai ieşită din duş, femeia de 30 de ani nu a observat că micuţa a început să o fotografieze şi să trimită mesaje diferitelor persoane din lista ei de contacte.

Când a primit un mesaj de la o colegă de serviciu care îi spunea „mulțumesc pentru nud”, Emily și-a dat seama ce făcuse micuța Carsyn, dar era prea târziu.[Unilad]

Fetiţa a trimis poze cu mama sa dezbrăcată tuturor

Copila trimisese deja fotografiile către mai multe persoane. Inclusiv foști prieteni ai mamei sale, colegi de la facultate, un coleg mai în vârstă de la serviciu, foști clienți și alte zeci de persoane.

Femeia a petrecut câteva ore bune pentru a transmite scuze tuturor celor care s-au trezit cu fotografiile ei în mod neaşteptat.

Mai multe persoane au confirmat că au primit fotografii nud, ori alte poze aleatorii, cum ar fi tavanul sau piciorul bebeluşei.

„Am fost terifiată. Cred că am murit un minut, apoi m-am întors la viaţă pentru a le povești oamenilor ce mi s-a întâmplat” a spus Emily, cu o doză de umor.

În ciuda situaţiei jenante, mama a decis să împărtășească povestea ei pentru a face oamenii să râdă:

„Este o poveste amuzantă şi m-am gândit că oamenii sunt oricum în perioada asta înconjuraţi de tristeţe şi stres. Aşa că povestea mea, într-o dimineaţă de luni, i-ar putea face să zâmbească.”

Emily se pregătea duminică pentru vizionarea unei case, când a primit un telefon din partea unei prietene îngrijorate care a avertizat-o cu privire la fotografiile care deveniseră deja virale.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Invenţia genială a unui ţăran, care s-a răspândit rapid pe internet

„Mă pregăteam să încep munca atunci când am primit un mesaj pe Snapchat. Era o prietenă, unul dintre agenţii imobiliari alături de care lucrez.

Ea spusese: Mulţumesc pentru nuduri! Aşa că i-am răspuns nedumerită „Ce?!”, dar în următoarea clipă am realizat ce tocmai se întâmplase. Ştiam că în acea dimineaţă telefonul era la Carsyn, în timp ce eu mă pregăteam”, a povestit Emily.

Colega ei, Ashley a sunat-o de îndată pentru a-i spune că a primit mai multe fotografii nud cu ea şi că o suspecta deja pe fetiţa femeii.

Vestea a ajuns şi la urechile tatălui lui Emily

„Este atât de amuzant, fetiţa mea este foarte neastâmpărată uneori. Dacă îşi stabileşte un lucru în cap, nu se potoleşte până în momentul în care îşi duce planul la bun sfârşit.

Părinții mei dețin o firmă de brokering imobiliar la care lucrez. Pentru a înrăutăți lucrurile, am mers în ziua următoare acolo, iar tatăl meu, care este brokerul, m-a primit cu «Oh! Uite, vine starul porno al companiei». În acel moment m-am gândit că «gata, e ok. E momentul să demisionez.»” a mai povestit Emily.

După ce au discutat, Emily a descoperit că micuţa trimisese mesaje pe Snapchat către mai multe persoane. Inclusiv unui fost prieten din facultate, care avea o pasiune pentru ea.

Soţul a fost „supărat”

„Din fericire, fotografiile au fost trimise pe Snapchat tuturor contactelor mele. Aşa că pozele nu au fost salvate. Au dispărut pentru totdeauna. E destul de mult de suportat să ştiu că toată lumea mi-a văzut fundul în acea dimineaţă”.

Cel care nu a fost foarte încântat de întâmplare a fost chiar soţul ei şi tatăl micuţei de doi anişori.

• CITEŞTE ŞI:  41 de cupluri ciudate, care îţi vor schimba părerea despre dragoste

„Când l-am sunat pe soţul meu a izbucnit în râs. S-ar fi aşteptat la ceva asemănător din partea lui Carsyn. În schimb, mi-a spus că e „supărat” pentru că el nu a primit fotografiile şi a ratat momentul.” a mai spus Emily.

Emily a împărtăşit povestea ei jenantă utilizatorilor de social media şi a aflat că nu a fost singurul părinte care a păţit aşa ceva.

Mai multe persoane de pe internet au recunoscut că au fost şi ei victimele micilor farse ale copiilor lor.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele