Cu toţii facem greşeli când suntem…lipsiţi de experienţă. Partea bună e că unele se pot remedia dacă depunem ceva efort.

De exemplu, la începutul anilor 2000, la modă erau tatuajele cu modele tribale, pe care şi le-au făcut o gramadă de tipi, dorind să arate cât de duri, rebeli şi (mai puţin) creativi sunt.

Dar anii au trecut şi civilizaţia a început să-şi spună cuvântul. La un moment dat, o parte dintre cei care au făcut greşeala cu tatuajele despre care vorbeam, s-au uitat în oglindă şi au realizat că ceva nu este în regulă şi că trebuie să ia nişte măsuri, pentru ca generaţiile următoare să nu cadă în aceeaşi capcană.

Partea proastă e că unii încă au impresia că sunt mişto modelele tribale.Deşi n-ai zice, mai există oameni, în aceste vremuri, care vor să-şi facă un astfel de tatuaj. Dar, hei, există oameni care se uită la RTV şi Antena 3, deci trebuie să înţelegem.

Revenind la cei care şi-au dat seama de greşeala făcută şi acum vor să intre în rândul oamenilor care n-au luat decizii proaste.

Există trei moduri prin care poţi scăpa de un tatuaj oribil:

1. Primul mod – şi cel mai nasol, care sigur n-o să-ţi placă, este să-ţi tai efectiv bucata de corp pe care ţi-ai făcut tatuajul. Astfel, pe lângă că vei scăpa de acel desen oribil, îţi vei aplica şi o pedeapsă care, pe viitor, te va face cu siguranţă să te gândeşti de două ori înainte să iei o decizie ca cea pe care o regreţi.

• CITEŞTE ŞI:  9 imagini care îţi vor demonstra că arta poate fi creată din lucruri banale

2. Al doilea mod, destul de costisitor şi oarecum periculos, este să-ţi scoţi tatuajul cu ajutorul laserului. Bineînţeles, dacă ţi-ai făcut un tatuaj de neam prost, care îţi acoperă o treime din corp, s-ar putea să nu poţi face asta.

3. Al treilea mod – şi cel pe care îl recomand, este să-ţi acoperi desenul ăla de prost gust, cu un tatuaj, pe care unii să-l considere o adevărată operă de arta.

Evident, şi această variantă poate fi destul de costisitoare, dar măcar nu rămâi fără o mână şi nici nu-ţi prăjeşti pielea cu laserul. Iar partea cu adevărat bună este că acum chiar vei putea să le arăţi oamenilor ce înseamnă să ai un tatuaj şi nu liniile alea fără logică.

Iată mai jos un exemplu perfect, ca să înţelegi ce înseamnă punctul 3:

Asta a fost greşeala tipului, pe care a început să o regrete

Publicitate

Din acest motiv, bărbatul s-a gândit să apeleze la un tip care chiar ştie să facă tatuaje

Chiar şi dacă rămânea aşa, la nivel de schiţă, tot arăta mai bine decât tatuajul iniţial

Continuarea pe pagina următoare

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele