Ştim că pe lume există tot felul de indivizi ale căror boli psihice îi fac să se comporte în mod dubios. Dar acest bărbat, condamnat pentru infracţiuni la viaţa sexuală, susţine în faţa instanţei de judecată că în realitate el este o fetiţă de 8 ani.

Joseph Gobrick, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat de pornografie infantilă.[Metro]

Bărbatul a dorit să se reprezinte singur în faţa instanţei de judecată.

Judecătorul nu s-a lăsat înduplecat de poveştile bizare ale inculpatului.

Gobrick a declarat că este dreptul său garantat de libertatea de exprimare de a se uita la imagini cu copii abuzaţi.

este o fetiţă
Joseph Gobrick a susţinut în faţa instanţei că este o fetiţă de 8 ani

„Întotdeauna am fost o fetiţă de 8 ani. Chiar şi în desenele mele mă reprezint ca o fetită de 8 ani.”, a declarat Gobrick în faţa instanţei.

Procurorul de caz consideră că Joseph Gobrick este un pericol pentru societate.

„Chiar şi în timpul procesului inculpatul a continuat să deseneze şi să vorbească despre bebeluşi abuzaţi. A susţinut că este dreptul său constituţional să acţioneze astfel.”, spune procurorul care a anchetat cazul.Gobrick a fost arestat în anul 2018, când a fost găsită la locuinţa sa o fată de 17 ani care era dispărută.

De asemenea, în computerul său au fost găsite numeroase materiale cu minori abuzaţi.

Gobrick a susţinut până la capăt că este nevinovat, făcând chiar o comparaţie între pedeapsa primită de el şi Holocaust.

Publicitate
Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele