Tuturor ne plac chestiile ieftine. Deşi ne întrebăm de cele mai multe ori care este motivul pentru care unele lucruri sunt exagerat de ieftine, făcând comparaţie cu alte produse asemănătoare, preferăm să alegem varianta cu lichidarea de stoc.

Clar, vor să scape de stoc, ca să aducă alte produse, de asta dau totul aşa de ieftin.

Un alt lucru pe care îl cunoaştem cu toţii este că mai toate produsele pe care le folosim sunt chinezeşti. Chiar şi cele de calitate.

clame de par chinezesti

Preţurile acestor produse chinezeşti sunt şi de 2-3 ori mai ieftine decât cele autohtone sau produse în alte ţări. Este normal să fim tentaţi să le achiziţionăm.

Dar uneori pot fi şi dăunătoare. Pot cauza alergii sau chiar infecţii şi boli grave. Cu toate acestea, cererea de produse chinezeşti este din ce în ce mai mare. Şi nu dă semne de oboseală.

Clame de păr ieftine

Un astfel de exemplu îl reprezintă clamele de păr. Multicolore şi foarte practice, orice fată sau chiar băiat cu părul lung a folosit o astfel de clamă.

Dar te-ai întrebat vreodată din ce sunt confecţionate? Probabil că nu, pentru că nu este chiar cea mai mare curiozitate a Universului.

clame de par chinezesti

Evident, se fabrică şi produse de calitate în China. Dar de foarte multe ori în depozitele uriaşe ale companiilor chinezeşti se află chestii foarte dubioase.

Sub un strat de fibră textilă, în interiorul acestei clame s-a găsit un material cauciucat, foarte elastic.

Publicitate

Nu ar fi o mare chestie la prima vedere. Era clar că în interior se află un material elastic.

• CITEŞTE ŞI:  De ce sunt atât de calmi prizonierii ISIS înainte de decapitare

clame de par chinezesti

Problema vine când în interior, sub stratul de aţe, se află o bucată de prezervativ. Mai rău, după aspect, se pare că acestea erau…folosite.

Se ştie că în China reciclarea are un rol important. Dar de data asta se pare că limitele decenţei au fost depăşite cu mult.

Înainte de a deveni clame de păr, aceste prezervative folosite au fost tratate pentru înlăturarea bacteriilor.

Dar cât de eficientă o fi această dezinfectare?

clame de par chinezesti clame de par chinezesti

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele