Un chirurg plastician din Miami şi-a transformat soţia şi a adus-o aprope de perfecţiune, spune el, prin intermediul procedurilor cosmetice. Bărbatul şi-a operat soţia de cel puţin 15 ori.

Philip Craft (50 de ani), care deţine o clinică de operaţii estetice în Miami, a dezvăluit că a folosit-o pe soţia lui, Anna (46 de ani), ca model pentru clientele noi după ce i-a remodelat silueta şi chipul prin intermediul procedurilor cosmetice.[Daily Mail]

Medicul estetician spune că trupul soţiei sale a suferit „recalibrări fine“ după ce a dat naştere celor doi copii ai lor.

Şi Anna este încântată de rezultate şi consideră că are corpul perfect datorită soţului ei.

operat soţia
Foto stânga – cuplul în ziua nunţii

În cei 23 de ani de căsnicie, Phillip Craft s-a ocupat în detaliu de corpul şi chipul soţiei sale.

Şi-a operat soţia de 15 ori

Chirurgul a „reglat” aspectul soţiei sale în nenumărate rânduri, fie pe cale chirurgicală, fie cu ajutorul procedurilor de înfrumuseţare non-invazive, precum implant mamar, liposucţie, augmentarea posteriorului, chirugie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze şi pomeţi.

Anna, după intervenţiile chirurgicale

„Phillip adoră să-şi modifice maşinile, mobila, dar, cel mai mult, pe mine. După două naşteri, am hotărât să-l las să mă înfrumuseţeze“, a declarat Anna.

„Le spun mereu pacientelor: dacă vreţi să vă convingeţi cât sunt de bun în meseria mea, uitaţi-vă la soţia mea. Anna este, cât e omeneşte posibil, aproape de perfecţiune“, a spus şi medicul Phillip Craft

Anna, după intervenţiile chirurgicale

„După intervenţiile mele chirurgicale asupra corpului ei, cred că este mai frumoasă ca niciodată acum decât atunci când am cunoscut-o, la 22 de ani“, a mai spus chirurgul.

• CITEŞTE ŞI:  10 bărbaţi care au devenit femei şi sigur te vor impresiona cu trupurile lor

Prima intervenţie chirurgicală a făcut-o în 2005

Familia chirurgului, înainte de a-şi opera soţia

Anna avea 32 de ani când a decis să îşi lase soţul să o opereze, după ce la început era reticentă asupra acestui aspect.

La acea vreme, ea îl născuse recent pe cel de-al doilea copil şi nu se mai simţea bine în pielea ei din cauză că avea sânii lăsaţi în urma sarcinii.

Publicitate


Pentru a-şi face soţia fericită, bărbatul şi-a folosit talentul şi a făcut modificările prezentate mai sus.

Evident, nu doar ea s-a bucurat de aceste mici retuşuri.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele