Dacă ai o iubită (şi sunt şanse destul de mari să nu ai), cu siguranţă ai observat că aceasta are câteva tipuri de prietene pe care, dacă ţi-a fost lene să le reţii numele, le poţi deosebi după modul în care se comportă.

Unele de-a dreptul enervante, altele extrem de sexy, cu toate intră oarecum în viaţa ta şi îţi tulbură liniştea relaţiei.

Cele şase tipuri de prietene ale iubitei

Printre aceste domnişoare cu care iubita ta s-a împrietenit, o vei recunoaşte pe cea care va crede că este o competiţie între voi şi va încerca mereu să-şi primească timpul meritat cu iubita ta, deşi nu se ştie încă de ce. De multe ori s-ar putea să se integreze perfect în genul psihopat, de care s-ar putea să-ţi fie puţin frică.

Apoi va avea un prieten. Da, un mascul. Foarte apropiat. Care, dacă nu e gay, cu siguranţă se comportă ca unul. E ca o prietenă. N-ai de ce să-ţi faci griji în privinţa lui. Ba chiar s-ar putea să te ajute în unele situaţii, cum ar fi stilul vestimentar.

Una dintre cele mai importante prietene ale iubitei tale, cu care ai vrea de multe ori să rămâi singur, este cea de care îţi place. Şi când spun că îţi place, mă refer că e bună rău şi s-ar putea să-ţi fi făcut deja câteva sute mii de fantezii cu ea. Ca să ţi-o scoţi din cap, va trebui să o asociezi cu un personaj destul de repulsiv. Va fi greu.

• CITEŞTE ŞI:  Un bărbat şi-a explodat curtea, încercând să omoare nişte gândaci

Şi va fi mereu tipul ăla cu care se cunoaşte din copilărie şi se comportă ca şi cum ar fi fratele ei. Fratele ei care ar putea s-o bage în pat oricând. Îl urăşti pe tip şi vei căuta motive să-l faci să dispară din vaţa voastră. Şi aici va fi greu.

Nu trebuie s-o uităm nici pe cea care este disperată după atenţie. Dar n-o va primi, orice ar face. Nici de la noi nu primeşte.

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele