Ce sunt reptilienii?

Sunt peste tot printre noi.

Ne conduc lumea, ne beau sângele şi ne fură trupurile.

Sunt liderii Noii Ordini Mondiale, sunt directorii marilor corporaţii din lume, sunt câştigătorii premiilor Oscar şi ale premiilor Grammy.

Sunt membri ai familiilor regale, sunt responsabili pentru Holocaust şi pentru comiterea atentatului de la 11 septembrie din SUA.

Aceste fiinţe reptiliene extraterestre, capabile să-şi schimbe forma, au un singur scop: să ţină sub sclavie rasa umană.

Cel puţin asta susţin teoriile conspiraţioniste.

ce sunt reptilienii

Ce sunt reptilienii, din punct de vedere obiectiv

Reptilienii sunt o presupusă rasă umanoidă de origine  extraterestră, care are caracteristici de reptilă.

Se aseamănă ca formă cu omul, fiind o fiinţă bipedă, însă textura pielii, ochii, coada şi alte elemente ale corpului o deosebesc în mod evident.

Reptilienii joacă un rol proeminent în literatura științifico-fantastică, ufologia modernă și în teoria conspirației.

Conceptul de reptilian a fost popularizat de David Icke, un teoretician al conspirației.

Publicitate

Acesta crede că un popor de reptilieni, ce-și pot schimba forma, controlează lumea noastră. Reptilienii ar lua înfățișarea unor oameni importanţi şi obţin astfel puterea politică în lume, cu scopul de a manipula societatea umană.

David Icke a afirmat în repetate rânduri că mulți dintre liderii mondiali sunt reptilieni sau sunt posedați de către reptilieni în încercarea acestora de a obține puterea pentru a conduce rasa umană.

Ce sunt reptilienii, din punct de vedere conspiraţionist

Conform adepţilor teoriilor conspiraţioniste, reptilienii sunt fiinţe de origine extraterestră, aflate foarte jos pe scara evoluţiei.

• CITEŞTE ŞI:  Imagini dramatice arată cât de mult s-a schimbat Soarele în doar 2 ani

Aceste fiinţe se află şi pe planeta noastră de mii de ani.

Ei sunt descrişi ca fiind monstruoşi, uneori având solzi în loc de piele şi având un aspect de reptilă (şerpi, şopârle, dragoni).

Reptilienii încearcă să trăiască în simbioză cu fiinţele umane, fiind consideraţi paraziţi.

Reptilienii nu sunt capabili să aibă sentimente, acesta fiind motivul pentru care ei se hrănesc cu cele umane, însă cu cele inferioare (frică, mânie, ură, suferinţă, durere).

Legătura dintre reptilieni şi francmasonerie

Francmasonii care au intrat în contact şi sunt susţinuţi de reptilieni, încearcă sa creeze şi să menţină pe Pământ o stare de mizerie, ignoranţă şi suferinţă.

Scopul este să creeze mediul propice de dezvoltare al acestor fiinţe, care le oferă în schimb francmasonilor putere efemeră în această lume.

Majoritatea razboaielor sunt provocate şi întreţinute de francmasoni pentru a crea un climat prielnic reptilienilor. Francmasonii consideră câmpurile de lupta ca fiind altare de sacrificiu pentru demonii lor. Războaiele, care simt pline de durere şi sange, reprezintă „hrana” preferată a acestor entităţi.

Unde se găsesc reptilienii

Reptilienii trăiesc, de obicei, într-o dimensiune paralelă cu lumea noastră fizică.

Cu toate acestea, există şi unii care trăiesc printre noi, având chiar forme umane.

Pentru a-şi putea menţine forma fizică umană, ei au nevoie să consume sânge uman.

În ultimii ani, datorită creşterii frecvenţei de vibraţie a Pământului, reptilienilor le este tot mai dificil să-şi menţină forma fizică umană. Astfel au apărut schimbările de formă (shift-shape) în care, în unele momente, unii oameni se transformă parţial sau total în creaturi hidoase.

• CITEŞTE ŞI:  Chris Langan, considerat cel mai inteligent om din lume, a lucrat ca bodyguard şi apoi a devenit fermier

Reptilienii, fiind conştienţi de faptul că nu îşi vor mai putea păstra forma umană, prin supuşii lor francmasoni încearcă să pregatească terenul, obişnuindu-i pe oameni cu acest lucru. De aceea, ei încearcă acum să expună public faptul că există de mii de ani pe planeta noastră şi că au avut un rol activ în cursul istoriei, lucru care este adevărat.

Originea reptilienilor

David Icke dezvoltă pe larg problema legată de originea reptilienilor în cartea sa, Secretul Suprem. (Cumpără cartea AICI)

El vorbește despre trei origini posibile ale acestora.

Prima ipoteză ar fi că reptilienii sunt extratereștri și provin din constelația Dragonului.

Potrivit cercetătorilor, străvechiul complex de temple de la Angkor Wat, Cambodgia, reprezintă o replică a constelației Dragonului, așa cum trebuie să fi arătat ea, în 10500 î.Hr..

Templul din Angkor Wat, Cambodgia

Templele din Angkor Wat sunt decorate cu imagini care îi reprezintă pe reptilieni, caracteristică specifică întregii culturi antice.

John Rhodes, cercetător, este şi el de părere că reptilienii sunt invadatori din spațiul cosmic.

Aceştia vizitează diferite planete și își infiltrează agenții până la preluarea întregului control asupra acestora.

Conform acestei teorii, reptilienii răpesc diferite forme de viață de pe o planetă. Savanții lor le studiază, după care le introduc codul lor genetic și îi retrimit pe planeta lor de origine.

Acest program folosește o tehnică de încrucișare, descrisă pe tăblițele sumeriene. Ei crează o ființă cu genetică mixtă, pe care le infiltrează pe diferite paliere sociale. Scopul este cucerirea planetei şi supunerea rasei umane.

A doua teorie susține că reptilienii sunt de origine intra-terestră. Conform unei legende indiane, sub orașul Los Angeles se află un complex de tuneluri, în care trăiește rasa șopârlelor.

În anul 1933, a fost descoperit acest complex de tuneluri, care este închis vizitatorilor. Varianta oficială este că tunelurile erau folosite de contrabandişti în timpul Prohibiţiei.

• CITEŞTE ŞI:  Ultima execuţie cu ghilotina, în anul 1977. Condamnatul şi-a ucis iubita din răzbunare

A treia teorie susține că reptilienii provin dintr-un univers paralel și că scopul lor este să ne manipuleze și să preia conducerea.

Aceştia ar fi intrat în universul nostru prin niște portaluri care s-au creat în urma testelor și ale exploziilor nucleare.

Vizionează un scurt documentar pe tema reptilienilor

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele