Când vine vorba de frumuseţe, nu poţi da o definiţie exactă. Ceea ce o persoană consideră urât sau dezgustător, pentru alţii poate fi idealul frumuseţii.

Astfel, definiţia cuvântului „sexy” poate fi foarte greu de stabilit, căci se tot schimbă odată cu poziţia pe hartă. Diferenţele culturale duc, pe lângă altele, la o varietate de semnificaţii pentru ideea de sexy, ceea ce nu este rău deloc, întrucât altfel lumea ar fi monotonă şi tocmai asta ne face să ne dorim să vizităm şi alte locuri decât cele în care ne-am născut.

Deşi în ultimii ani internetul şi, mai ales reţelele de socializare, ne-au permis să dezbatem atât de multe chestii, printre care şi idealul de frumuseţe, iar unii oameni au acceptat şi au recurs la schimbări majore în viaţa lor, totuşi, alte zone au rămas cu specificul lor, păstrând tradiţiile şi principiile. Ca în orice domeniu dezbătut pe internet, s-au născut fel şi fel de controverse privind ceea ce este sexy şi ce nu, însă nimeni nu poate forţa un om să-şi schimbe gusturile dacă acesta nu-şi doreşte.

De la discul din buză purtat de femeile din Kenya, la îngăşarea forţată a fetelor în Mauritania şi Samoa şi până la cicatricile de pe corp ale femeilor din Etiopia, aruncând un ochi la trupurile braziliencelor, iată câteva idealuri de frumuseţe ceva mai deosebite decât ştiai până acum:Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  9 celebrităţi care au ajuns la un moment dat falite

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele