Soarta a făcut să mă uit pentru câteva secunde pe Antena 1 în noaptea de Revelion. M-au luat pe loc toate căldurile. Manelişti şi alte nulităţi, cu Dan Negru urlând ca de obicei. Jenant, submediocru, penibil.

Apoi am aflat de pe paginademedia.ro că Antena 1 a avut audienţă de 10 ori mai mare (ZECE) decât ProTV în noaptea de Revelion. Bine, ProTV nu a avut program special. Filme şi un concert al Loredanei Groza.

Victorie categorică pentru Antena 1. Bravo! 

Aş fi curios să aud cum se laudă Mircea Badea sau intelectualul Gâdea cu această reuşită. Probabil ar da dăcât cifrele, fără să menţioneze şi gunoiul din platourile antenelor.

În fine, nu mă aşteptam la altceva de la posturile TV, dar scriu acest articol mai mult pentru a publica un comentariu pe care l-am găsit pe paginademedia.ro. De fapt un răspuns pentru un alt comentator care nu pricepea „ce fel de rataţi se uită la televizor de Revelion.”

simplu telespectator
01.01.2016 @ 21:00

« georgian: „ma intreb, oare ce fel de ratati se uita la televizor de Revelion”

@georgian, hai să-ti zic eu cine se uită. Familiile celor care, în noaptea dintre ani:
-sunt de gardă în spitale ;
-sunt la datorie în secțiile de pompieri;
-sunt de serviciu în secțiile de poliție;
-sunt la treabă în secții de distribuție a gazelor, a electricității, în centrală nucleară, la sonde în foraj sau extracție, în hoteluri, restaurante, dispecerate pentru apeluri de urgență, mijloace mass-media etc etc.
Și nu în ultimul rând, poate, sunt aceia care au acasă pe cineva foarte bolnav şi pe care nu-l pot lăsa singur. Da, sunt și oameni în situația asta.

Numai că tu, georgiane, tânăr frumos și liber care are nevoie să gândească altcineva pentru tine, nu poți pricepe astea. De ce? Fiindcă, frumos și liber cum ești, probabil că trăiești pe banii lu’ babacu’. Să-ți trăiască babacu’ și să te țină în continuare departe de lumea reală. »

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele