BLACK FRIDAY 2019

Luna noiembrie conţine una dintre cele mai aşteptate zile din an pentru orice persoană care doreşte să achiziţioneze un produs mai special sau pur şi simplu, este o ocazie în care poţi face o rundă serioasă de cumpărături, la un preţ excelent!

Black Friday începe la ore diferite în marile magazine online din România. eMAG va începe, mai mult ca sigur, Black Friday în zori, în timp ce evoMAG va da drumul reducerilor la miezul nopții de joi spre vineri. Elefant începe chiar mai devreme.

Circa 1000 de magazine fac Black Friday, potrivit unor estimări, aşadar, ai de unde alege!

eMAG

În mod categoric, eMag va fi şi anul acesta principala ţintă a amatorilor de reduceri.

Anul acesta Black Friday va incepe dimineaţa, însa, ca de obicei, ora nu a fost precizată. În oferta eMAG vor fi peste 60.000 de smartphone-uri, 20.000 de televizoare, 10.000 de anvelope, 5.000 de saltele şi alte zeci de mii de produse, care aşteaptă să vină la tine acasă, la un preţ foarte mic!


Libris.ro

Libris.ro, cea mai mare librarie on-line din România, se alatură şi în acest an campaniei Black Friday şi vine cu oferte care-i vor face chiar şi pe analfabeţi să-şi cumpere cel puţin o carte, doar aşa, pentru că sunt preţuri bune!


Matar

Articole de îmbrăcăminte, de damă sau de bărbaţi, la preţuri excelente! Sigur găseşti ceva pe gustul tău!


ZorileStore

Reducerile care se vor regăsi în magazinul zorilestore.ro vor fi de minim 20% şi maxim 60%, astfel încât orice articol din magazin va beneficia de reduceri! Vezi oferta!

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Mars One, una dintre cele mai mari ţepe din istoria modernă. Compania promitea călătorii pe Marte


TrioDeLuxe

COSMETICE! Doamnelor, aici este locul perfect de unde vă puteţi comanda cele mai bune produse cosmetice, la un super preţ!


StarShiners

Pana la 70% Reduceri de Black Friday! Articole de damă. Aici, doamnele sigur vor găsi hainele mult dorite, la preţuri mult scăzute. Cutia cu reduceri se deschide pe bune joi, 19 noiembrie 2015, la 23:59. Vezi ofertele!


Utok

Poate te interesează tehnologia…

UTOK are misiunea de a pune cele mai noi și performante tehnologii în mâinile tale și de a-ți oferi servicii multimedia de calitate incluse. Tehnologii precum procesoarele quad core, camerele foto și video performante, ecranele impresionante cu tehnologie IPS și dimensiunile compacte fac din modelele UTOK alegerea ideală în orice situație.


YellowStore

Dacă tot vorbim de tehnologie, nu trebuie să ratezi ofertele celor de la YellowStore! La Yellowstore vei gasi reduse accesorii din gama de: binocluri Nikon, Carduri Sandisk şi Lexar, genţi şi rucsaci foto Lowepro, filtre Marumi, trepiede Velbon, accesorii de filmare Boya precum şi accesorii de studio Bowens şi Meyn. Vezi întreaga ofertă mai jos!


Alte oferte, care sigur te vor interesa, poţi găsi navigând pe aceste site-uri!

Publicitate

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele