Am primit o imagine pe pagina noastră de Facebook, alături de un mesaj destul de ciudat. Este vorba despre povestea de dragoste a unei fete care, nu ştiu cât de credibilă îţi va părea, dar pe mine m-a lăsat cu gura căscată.

Pe scurt: Raluca a aflat de relaţia pe care iubitul său o are cu o fată, pe nume Camelia, la sfârşitul lunii noiembrie, când, fiind la o prietenă, i s-a părut că recunoaşte o voce care se auzea din balconul vecin.

Se întâmpla ca această fată să fie chiar vecină perete în perete cu prietena Ralucăi, cu ajutorul căreia a reuşit ulterior să afle toate detaliile legate de relaţia iubitului său infidel.

Publicitate
• CITEŞTE ŞI:  Giulia Tofana, femeia care a ajutat peste 600 de neveste să-şi ucidă soţii

Abonaţi-vă la newsletter folosind butonul de mai jos, pentru a primi gratuit o notificare pe email atunci când publicăm un articol nou:

9 Comentarii

  1. mmm…scrisoarea asta e buna la proces…pentru el, nu poate sa-l dea afara pt ca s-a culcat cu alta :)) ori e proasta, ori e proasta ! gelozia i-a luat mintile !

  2. stiu un caz similar; aveau telefoanele identice, si le-au incurcat…. ea(el ) primeste o confirmarede plata pt un buchet de 15 trandafiri ea nerabdatoare il asteapta si apoi il vede pe biroul unei colege….

  3. Publicitate
  4. Publicitate

Lăsaţi un mesaj

Scrieţi comentariul
Vă rugăm să vă introduceţinu numele